Βάσω Λασκαράκη: Η έξοδος και οι φήμες για νέο σύντροφο. Tι συμβαίνει τελικά;

Βάσω Λασκαράκη: Η έξοδος και οι φήμες για νέο σύντροφο. Tι συμβαίνει τελικά;

Τελικά τι συμβαίνει στη ζωή της Βάσως Λασκαράκη

Είναι ξανά ερωτευμένη η ηθοποιός; Οι φήμες τον τελευταίο καιρό θέλουν να έχει μπει ένας νέος άντρας στη ζωή της Βάσως Λασκαράκη. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο.

Μάλιστα οι φήμες είχαν αρχίσει να φουντώνουν όταν πριν από μερικούς μήνες η Βάσω είχε κάνει ταξίδι στο Λονδίνο με τον σεφ να βρίσκεται επίσης στο Λονδίνο τις ίδιες ακριβώς ημέρες. Μάλιστα τους πρόδωσε και η φωτογραφία που ανέβασαν την ίδια σχεδόν στιγμή από το ίδιο μέρος.

Μήνες αργότερα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος κάνουν δημόσια έξοδο, παρέα με τον Μελέτη Ηλία και τη σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά.

Ο φωτογραφικός φακός της Espresso «τσάκωσε» την παρέα σε γνωστό steakhouse στο Μπουρνάζι. Η ηθοποιός και ο σεφ, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, πέρασαν την είσοδο του μαγαζιού αργά το βράδυ της Τρίτης. Εκεί τους περίμεναν ο συνάδελφος, καλός φίλος και κουμπάρος της ηθοποιού Μελέτης Ηλίας με την σύζυγό του.

Διάβασε ακόμα: Το μήνυμα -σπόντα- της Λασκαράκη μετά τις φήμες περί νέου έρωτα στη ζωή της

Η τετράδα, αφού αντάλλαξε φιλιά και αγκαλιές, κάθισε σε ένα μεγάλο τραπέζι δίπλα στις τζαμαρίες του μαγαζιού και άρχισε να απολαμβάνει τις νοστιμιές του μαγαζιού. Λίγο μετά τη μία τη νύχτα η παρέα αποχώρησε από το μαγαζί.