Η Μουρμούρα συνεχίζει στον Alpha αλλά με μια ηχηρή αποχώρηση από το σήριαλ

Η Μουρμούρα συνεχίζει στον Alpha αλλά με μια ηχηρή αποχώρηση από το σήριαλ

Πήρε τελικά το πράσινο φως η αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα». 

Μπορεί οι υπεύθυνοι του Alpha να είχαν πάρει την απόφαση φέτος το καλοκαίρι να πέσει αυλαία στην σειρά που τόσοι τηλεθεατές αγάπησαν όμως τελικά τα σχέδια άλλαξαν.

Η «Μουρμούρα» θα βρίσκεται και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στους δέκτες μας. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Mytv, αν και o σταθμός επιθυμεί να παραμείνουν όλοι οι πρωταγωνιστές στη θέση του μία εξ αυτών δεν επιθυμεί να συνεχίσει. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε ξεκαθαρίσει στους υπεύθυνους ότι αν η σειρά συνεχιστεί και του χρόνου δε θα μπορέσει να ανήκει στο δυναμικό της.

Οι σεναριογράφοι σκέφτονται δύο σενάρια. Το πρώτο να αντικαταστήσουν την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και να υποδυθεί κάποια άλλη το ρόλο της Μαρίνας και το δεύτερο ο Ηλίας και η Μαρίνα να χωρίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το μήνυμα της Λάουρα Νάργες στο Instagram, μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Μουρούτσου

Όσο για το ποια ονόματα ακούγονται για την αντικατάσταση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ελένη Ράντου, η Βίκυ Σταυροπουλου, η Μαρία Καβογιάννη, η Κατερίνα Λέχου και η Λήδα Ματσάγγου έχουν ήδη μπει στο «στόχαστρο» των υπεύθυνων της σειράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Ράντου δέχτηκε πρόταση και ήταν θετική, αλλά ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί, ενώ οι δύο τελευταίες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και τον ΑΝΤ1 Κύπρου, αντίστοιχα, προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν σε νέες σειρές που βρίσκονται στα σκαριά.