Την αποκάλυψη της Kim Kardashian για τη διατροφή και τα κιλά της δεν θα την πιστεύεις με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Την αποκάλυψη της Kim Kardashian για τη διατροφή και τα κιλά της δεν θα την πιστεύεις με τίποτα

Και όμως είναι αληθινή

Βλέποντας την Kim Kardashian το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσες να φανταστείς για εκείνη, έχοντας πάντα στο νου σου το σώμα της, είναι πως τρώει γλυκά και όλα αυτά τα συναφή, που μας δίνουν τις extra θερμίδες που δεν χρειαζόμαστε. Κι όμως μετά το προχθεσινό της story, στο οποίο μας δείχνει να τρώει πίτσες, γλυκά κι ένα σωρό άλλα θερμιδογόνα τρόφιμα, ανέβασε στο site της kimkardashianwest.com ένα θέμα που μας εντυπωσίασε.

Η 37χρονη reality star και μητέρα τριών παιδιών, που από το 2016 -που έφερε στον κόσμο τον γιο της- κι έπειτα έχασε 32 κιλά έγραψε στο site της: «Ήμουν πολύ αυστηρή με τη διατροφή μου, πρόσφατα. Όταν ψωνίζω, αγοράζω άπαχη πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, φρούτα και λαχανικά, αλλά μερικές φορές μου αρέσει να επιβραβεύω τον εαυτό μου και να τρώω ένα γλυκό.

Είναι σκληρό και βαρετό να τρως υγιεινά όλη την ώρα. Ένα ελεύθερο και χωρίς τύψεις γεύμα, μου επιτρέπει να διασκεδάζω το φαγητό, χωρίς να νιώθω πως είμαι υπερβολική. Γι’ αυτό και κάθε δέκα μέρες τρώω και κάτι «απαγορευμένο» προκειμένου να νιώθω καλύτερα», έγραψε η Kim και ακόμη τρίβουμε τα μάτια μας με αυτά που διαβάσαμε.

Τελικά όλες τρώνε το απαγορευμένο, ακόμη και αν διαθέτουν αναλογίες μοντέλου. Επομένως την επόμενη φορά θα έχουμε κι εμείς δικαιολογία.

Διάβασε και αυτό:

Σάλος με το στοίχημα που θέλει τον David και τη Victoria Bekcham να χωρίζουν άμεσα