Anthony Bourdain: Ο θρήνος της συντρόφου του και τα συγκινητικά σχόλια των διασήμων φίλων του

Anthony Bourdain: Ο θρήνος της συντρόφου του και τα συγκινητικά σχόλια των διασήμων φίλων του

Οι διάσημοι αποχαιρετούν τον σεφ και παρουσιαστή

Ο τραγικός χαμός του σεφ και παρουσιαστή Anthony Bourdain στα 61 του χρόνια μετά από απόφαση που πήρε μόνος του να αφαιρέσει τη ζωή του, έχει ρίξει σε θλίψη την οικογένεια, τους συνεργάτες και τους απανταχού θαυμαστές του.

Ο διάσημος σεφ που γύρισε όλο τον κόσμο και γεύτηκε σχεδόν τα πάντα μέσα από την εκπομπή του No Reservations βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο της Γαλλίας όπου ετοίμαζε τα επόμενα επεισόδια της εκπομπής Parts Unknown.

Όπως ήταν φυσικό, μεγάλοι σεφ αποχαιρέτησαν μέσα από το Instagram τον φημισμένο σεφ με τον δικό τους τρόπο.

Διάβασε ακόμα: Τα κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana ήρθαν στο προσκήνιο και υπάρχει ένας παράξενος λόγος γι' αυτό!

Η Chrissy Teigen που φτιάχνει τα δικά της βιβλία μαγειρικής ανέφερε πως ο Bourdain ήταν ένα από τα είδωλά της ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήταν παθιασμένος και ένας από τους καλύτερους αφηγητές στον κόσμο. Σε ευχαριστώ που έκανες το φαγητό τοσο ενδιαφέρον. Και που στάθηκες σε ό,τι ήταν σωστό. Είναι άσχημο, είναι κρίμα, γιατί, γιατί; Ας βρεις ειρήνη τώρα».

Ο επίσης γνωστός σεφ από τις τηλεοπτικές εκπομπές και ριάλιτι μαγειρικής που παρουσιάζει, Gordon Ramsay έγραψε πως είναι σοκαρισμένος και θλιμμένος.

«Έφερε στα σπίτια μας όλο τον κόσμο, και ενέπνευσε τόσο ανθρώπους να εξερευνήσουν την κουζίνα, την κουλτούρα και την πόλη τους μέσα από το φαγητό. Θυμηθείτε πως η βοήθεια είναι πάντα ένα τηλεφώνημα μακριά».

Εξίσου σοκαρισμένος ήταν και ο Jamie Oliver που έγραψε στο Twitter:

«Πρέπει να πως πως είμαι σοκαρισμένος που έμαθα πως ο υπέροχος Anthony είναι νεκρός. Ήταν εξαιρετικός συγγραφέας και αφήνει στον κόσμο μας, ένα μεγάλο κενό που δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Ας βρεις γαλήνη σεφ μας. Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι στην οικογένεια και τους φίλους του».

Σπαρακτικό ήταν το μήνυμα και την συντρόφου του και Ιταλίδας ηθοποιού Asia Argento, η οποία έγραψε σχετικά:

«Ο Αnthony έδινε όλο του το είναι σε ό,τι κι αν έκανε. Το υπέροχο και ατρόμητο πνεύμα του ενέπνευσε τόσους πολλούς και η γενναιοδωρία του δεν γνώριζε σύνορα. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμα κάτι παραπάνω από ράκος. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένειά του. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδωτικότητά μου».

O Bourdain ήταν παντρεμένος για περισσότερα από 20 χρόνια με την Nancy Putkoski με την οποία χώρισαν το 2005. Λίγα χρόνια αργότερα παντρεύτηκε την Ottavia Busia με την οποία απέκτησαν μια κόρη, την Ariane ενώ χώρισαν το 2016.