Τα κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana ήρθαν στο προσκήνιο και υπάρχει ένας παράξενος λόγος γι' αυτό!

Πατούλια Κατερίνα
Τα κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana ήρθαν στο προσκήνιο και υπάρχει ένας παράξενος λόγος γι' αυτό!

Να γιατί θα βλέπουμε περισσότερα κοσμήματα της Diana!

Ο πριγκιπικός γάμος του Harry με την Meghan Markle, θεωρείται από πολλούς το ορόσημο, μετά το οποίο θα βλέπουμε πολλές φορές κοσμήματα από τη συλλογή της πριγκίπισσας Diana φορεμένα, είτε από τη Meghan Markle, είτε από την Kate Middleton.

H αρχή έγινε στην γαμήλια δεξίωση του γάμου του πρίγκιπα Harry, όπου και έκανε δώρο στη Meghan ένα υπέροχο δαχτυλίδι από συλλογή της αδικοχαμένης μητέρας του.

Σύμφωνα με την ειδικό κοσμημάτων Ella Kay, είναι σίγουρο πως πολλά από τα κοσμήματα της Diana θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, μιας και η ίδια η μητέρα των πριγκίπων είχε ζητήσει η συλλογή της να μοιραστεί στη μέση.


https://www.instagram.com/p/BjGFjLNBEjM


Μέχρι πρότινος, ο Harry δεν είχε κατασταλάξει αλλά μιας και έχει και ο 33χρονος πρίγκιπας παντρευτεί πια, τόσο η Kate όσο και η Meghan θα επιλέξουν τα κοσμήματα της αρεσκείας τους και θα τα μοιραστούν εξ’ ίσου πια.

Διάβασε ακόμα: Δεν φαντάζεσαι τι θα μοιραστεί η Meghan Markle με τη βασίλισσα Ελισάβετ πολύ σύντομα

Όπως εξήγησε η ειδικός, οι διαθήκες των μελών της βασιλικής οικογένειας είναι μυστικές, οπότε δεν γίνεται γνωστό στο κοινό τι πήρε και ποιος το πήρε. Η ίδια εξηγεί:

«Δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν οι πρίγκιπες είχαν συμφωνήσει να περιμένουν να μοιραστούν τα κοσμήματα μόλις έχουν παντρευτεί και οι δύο. Όπως καταλαβαίνουμε, θα ήταν άσχημο στα 7 αυτά χρόνια να έχουμε δει την Kate να φορά όλα τα αγαπημένα κοσμήματα της Diana».

Για την ιστορία, το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kate είναι εκείνο που είχε η Diana ενώ το δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan φτιάχτηκε από πέτρες από κοσμήματα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.