Whaat;; Μόλις 2 μήνες μετά την γέννα η Khloe Kardashian φοράει και πάλι τα προ-εγκυμοσύνης ρούχα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Whaat;; Μόλις 2 μήνες μετά την γέννα η Khloe Kardashian φοράει και πάλι τα προ-εγκυμοσύνης ρούχα της

Τα κατάφερε σε χρόνο dt

Δεν έχουν περάσει ακόμη δύο μήνες από τότε που η Khloe Kardashian έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, κι έχει ήδη πετύχει κάτι τρομερό. Όπως θα θυμάσαι η reality star είχε πάρει αρκετά κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και όπως η ίδια είχε δηλώσει μετά τις πρώτες παπαρατσίστικες φωτογραφίες της, ντρεπόταν για το σώμα της. Μόλις έναν μήνα μετά από εκείνη την εμφάνιση της η Khloe μας δείχνει το σώμα της κατά την διάρκεια της προπόνησης της και μας αφήνει άφωνες.

Ναι, η reality star και νέα μανούλα έχασε σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και όπως η ίδια ανέφερε σε story στο Instagram account της, μπαίνει και πάλι στα ρούχα που φορούσε προτού μείνει έγκυος. Για την ακρίβεια όπως η ίδια ανέφερε μπαίνει και πάλι στο παντελόνι της με το νούμερο 4 (aka νο.36 σε εμάς). Και δεν το λες και μικρό κατόρθωμα αυτό, όταν έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες μόνο μετά την γέννηση της κόρης της.

Οφείλουμε ωστόσο να της αναγνωρίσουμε την προσπάθεια αυτή, καθώς έχει ρίξει πολύ ιδρώτα στην γυμναστική –κάνει κυρίως διάδρομο- και αυτό μας το δείχνει συνεχώς και η ίδια. Η μέση της Khloe Kardashian είναι και πάλι έτσι μικροσκοπική όπως την είχαμε συνηθίσει προτού μείνει έγκυος, ενώ έχει αρχίσει να χάνει κιλά και από το υπόλοιπο σώμα. Το «μπράβο» γι’ αυτήν της την προσπάθεια ίσως είναι λίγο, όμως οφείλουμε να της το δώσουμε και ας μας «πονάει» η εικόνα αυτή δυο μήνες μετά την γέννα.

Διάβασε και αυτό:

Η Khloe Kardashian σε μία σπάνια εμφάνιση της, δύο μήνες μετά την γέννηση της κόρης της