Aλήθεια τώρα; Η Khloe Kardashian στην πιο ανασφαλή της δήλωση ever

Πατουχέα Μαριάννα
Aλήθεια τώρα; Η Khloe Kardashian στην πιο ανασφαλή της δήλωση ever

Μάλλον η απιστία του Tristan άφησε ανεπανόρθωτα σημάδια

Θυμάσαι που πριν λίγες μερούλες είδαμε την πρώτη βόλτα της ξανθιάς Kardashian με την κόρη της; Με το καρότσι της κόρης, δηλαδή, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Το θέμα είναι ότι δεν ήμασταν μόνο εμείς που είδαμε τις φωτογραφίες που διέρρευσαν αλλά και η ίδια η Khloe και η αντίδρασή της έμοιαζε κάπως με την δική μας. «Όταν είδα τις φωτογραφίες από την βόλτα με την True σοκαρίστηκα. Δε μπορούσα να πιστέψω πόσο μεγάλοι φαινόντουσαν οι γλουτοί μου» δήλωσε η 33χρονη Kardashian.

k

Συμπληρωματικά είπε «Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω στο πρόγραμμα γυμναστικής μου και να δω και πάλι το σώμα μου να φτιάχνει. Επιτέλους, αυτή τη βδομάδα, ο γιατρός μου επέτρεψε να ασκηθώ και εγώ απλά ανυπομονώ να συναντήσω τον Coach Joe. Πραγματικά, μετράω μέρες. Και μπορεί να μην έγινα όσο τεράστια περίμενα ότι θα γίνω αλλά και πάλι, είμαι έτοιμη να δω το σώμα μου όπως ήταν.»

«Καλοκαίρι σε περιμένω και θα είμαι έτοιμη» ανέφερε η Khloe που φαίνεται να έχει «πέσει» ψυχολογικά. Λίγο η απιστία του Tristan, λίγο και η επιλόχειος περίοδος, πολύ θέλει ο άνθρωπος;

Δες ακόμα:

Oops! Η απρεπής κίνηση της Kendall Jenner στο Met Gala, που ξεσήκωσε αντιδράσειςOops! Η απρεπής κίνηση της Kendall Jenner στο Met Gala, που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Το μοντέλο Chrissy Teigen τρολάρει το Met Gala… με την κοιλιά στο στόμα!