Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle στο μπαλκόνι του Buckingham είναι γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle στο μπαλκόνι του Buckingham  είναι γεγονός

Και είναι εκθαμβωτική

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry επέστρεψαν στον Λονδίνο, μετά το ολιγοήμερο ταξίδι του μέλιτος τους, το οποίο φημολογείται ότι έγινε στο Co. Mayo στην Ιρλανδία. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μόλις τρεις εβδομάδες πριν παρευρέθηκαν σήμερα στο παλάτι του Buckingham, όπου μαζί με τον πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, γιόρτασαν τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, που έγινε 92 ετών τον Απρίλιο.

«Trooping The Colour», ονομάζεται η επίσημη αυτή τελετή και όλα τα μέλη της έδωσαν το παρών, με την Δούκισσα Meghan να κλέβει φυσικά την παράσταση, ως το νέο μέλος της οικογένειας αυτής. Κι ενώ όλοι περιμένουμε να την δούμε στο μπαλκόνι του Buckingham ως σύζυγος πια του πρίγκιπα Harry, εκείνη μας αφήνει άφωνες για μία ακόμη φορά με την εμφάνιση της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι μέσα στην άμαξα του, η οποία τους πήγαινε προς το Παλάτι και η Meghan ήταν η επιτομή της κομψότητας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε εύκολα να αγνοήσουμε. Και η Kate Middleton φυσικά ήταν πάρα πολύ ωραία ντυμένη –όπως πάντα άλλωστε- όμως τα βλέμματα δικαιολογημένα επικεντρώθηκαν στην Δούκισσα του Sussex.

Η Meghan Markle επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα με χαμόγελο σε baby-pink απόχρωση, με αντίστοιχο καπέλο, ενώ είχε αφήσει τα μαύρα της μακριά μαλλιά να πέφτουν στους ώμους της. Οι φωτογραφίες που την δείχνουν στην άμαξα είναι πραγματικά πολύ ωραίες και φυσικά κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

GettyImages 970276150

Δες τις φωτογαρφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Ο πρίγκιπας Harry, η Meghan Markle και το μωρό που έρχεται!