Μετά τις φήμες εγκυμοσύνης, η star κάνει την πρώτη της εμφάνιση και η κοιλίτσα της είναι ευδιάκριτη

Μετά τις φήμες εγκυμοσύνης, η star κάνει την πρώτη της εμφάνιση και η κοιλίτσα της είναι ευδιάκριτη

Δεν γίνεται να μην είναι έγκυος αυτό το κορίτσι

Ήταν τέλη Μαΐου ακόμη, όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την διάσημη τραγουδίστρια σε έξοδο της, με αρκετά φαρδιά ρούχα και μία κάποια υποψία φουσκωμένης κοιλίτσας, την οποία δύσκολα αγνοούσες. Πριν από μερικά 24ωρα η star απαθανατίστηκε σε ένα event, για πρώτη φορά μετά τις φήμες πως περιμένει τέταρτο παιδάκι.

Και μπορεί να προσπάθησε να μας ξεγελάσει φορώντας ένα σχετικά εφαρμοστό μαύρο φόρεμα, το οποίο όμως αν παρατηρήσεις καλά τις φωτογραφίες και πάλι προδίδει μία φουσκωμένη κοιλιά. Η Gwen Stefani μπορεί να μην έχει πάρει θέση για όλο αυτό, όμως οι εμφανίσεις της, η μία μετά την άλλη δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Δες και αυτό: Έγκυος η star στο 4ο παιδί της; Αυτήν τη φωτό με φουσκωμένη κοιλιά δεν μπορείς να την αγνοήσεις

Στο συγκεκριμένο event την συνόδευσαν οι τρεις γιοι της, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε, όμως δεν μας βγάζεις με τίποτα από το μυαλό πως στην φωτογραφία τα άτομα ήταν πέντε στο σύνολο και όχι τέσσερα. Ίσως με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε να βάλει να καταλάγιασε τις φήμες που την θέλουν να περιμένει παιδί με τον σύντροφο της Blake Shelton, όμως εάν η όραση σου είναι καλή σίγουρα βλέπεις κάτι να εξογκώνει.

Δες προσεκτικά τις φωτογραφίες παρακάτω και πες μας είναι δυνατόν να μην είναι έγκυος αυτή η γυναίκα;

Διάβασε και αυτό:

Whaat;; Μόλις 2 μήνες μετά την γέννα η Khloe Kardashian φοράει και πάλι τα προ-εγκυμοσύνης ρούχα της