Έγκυος η star στο 4ο παιδί της; Αυτήν τη φωτό με φουσκωμένη κοιλιά δεν μπορείς να την αγνοήσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος η star στο 4ο παιδί της; Αυτήν τη φωτό με φουσκωμένη κοιλιά δεν μπορείς να την αγνοήσεις

Έτοιμη να γίνει και πάλι μαμά

Έτοιμη να γίνει και πάλι μαμά φαίνεται πως είναι η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης με τον σύντροφο της, φαίνεται πως είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι μαζί. Δεν θέλουμε ωστόσο να ενθουσιαστείς πολύ, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες εγκυμοσύνης γι’ αυτό το ζευγάρι.

Ωστόσο η φωτογραφία από την τελευταία της εμφάνιση δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Βλέπουμε ξεκάθαρα μία κάποια φουσκωμένη κοιλίτσα και δεν μπορούμε να υποθέσουμε, ούτε πως έφαγε πολύ, ούτε πως πήρε κιλά, μόνο σε αυτό το σημείο του σώματός της. Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton, μάλλον θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά –η star έχει τρία ακόμη αγόρια από τον πρώτο της γάμο- και πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένοι με την εξέλιξη αυτή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πάντα ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδάκι μαζί –και ισχύει, το διαβάζαμε σε πολλές συνεντεύξεις τους- και φαίνεται πως αυτή τους η επιθυμία γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα. Μάλιστα πηγή του Hollywood Life, αναφέρει πως θα αποκτήσουν κοριτσάκι και όπως καταλαβαίνεις η χαρά τους είναι ακόμη μεγαλύτερη. Και φυσικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε μία τέτοια ανακοίνωση, όταν μάλιστα υπάρχει και αυτή η φωτογραφία της 48χρονης τραγουδίστριας.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε, πως άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε σε δηλώσεις του, πως δεν έχουν δει τη Gwen να πίνει ένα ποτήρι κρασί ή γενικά οποιοδήποτε αλκοόλ τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ παρατήρησαν πως έχει αρχίσει και λάμπει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Και σε ρωτάμε, πως γίνεται να αγνοήεις τέτοιο δημοσίευμα;

Διάβασε ακόμη:

Ο κούκλος ηθοποιός του Game of Thrones παντρεύεται και μόλις μάθαμε την ημερομηνία του γάμου