Ο David Beckham είναι ο ορισμός του «multitasking»

Ο David Beckham είναι ο ορισμός του «multitasking»

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια νέα σειρά αντρικών εσωρούχων –μεταξύ άλλων.

Θα έλεγε κανείς πως το πρόγραμμα του David Beckham αυτή τη περίοδο είναι υπερπλήρες. Η γυναίκα του Victoria περιμένει το τέταρτο παιδί τους, η οικογένεια απέκτησε σκύλο, οι προπονήσεις της ομάδας του συνεχίζονται κανονικά ενώ έχουν ακουστεί και σχέδια για την ενοικίαση ενός νέου σπιτιού στο Malibu. Εκεί όμως που ο μέσος άνθρωπος θα είχε πάθει υπερκόπωση, ο David συνεχίζει ακάθεκτος.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, λοιπόν, ανακοίνωσε και επίσημα πως ετοιμάζει διάφορα projects που θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον, μεταξύ των οποίων το δεύτερο άρωμά του για άντρες με το όνομα «Homme by David Beckham», και τον σχεδιασμό μιας νέας αντρικής σειράς εσωρούχων με την υπογραφή του.

«Είχα την ιδέα να κάνω μια δική μου σειρά αντρικών εσωρούχων εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε ο ίδιος. «Η ώθηση του να κάνω κάτι δικό μου ήρθε ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μου με τον Armani. Μου έδειξε πως υπάρχει αγορά για όμορφα, καλοφτιαγμένα αντρικά εσώρουχα. Ανυπομονώ να δείξω τη συλλογή στον κόσμο –αν και δεν είμαι τόσο σίγουρος πως η μαμά μου θα χαρεί ιδιαίτερα να ξαναδεί μια τεράστια αφίσα με εμένα να φορώ εσώρουχα». Σίγουρα οι γυναίκες ανά τον κόσμο θα έχουν διαφορετική άποψη, David, μην ανησυχείς.

Ο Beckham τόνισε ωστόσο, πως δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει τον αθλητισμό, απλώς θέλει να ασχολείται περισσότερο με πράγματα που θα υπάρχουν στη ζωή του για αρκετά χρόνια μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του.