Δύσκολες ώρες για το διάσημο ζευγάρι του Hollywood

Δύσκολες ώρες για το διάσημο ζευγάρι του Hollywood

Το «αντίο» του ηθοποιού

Το να χάνεις κάποιον μέσα από την οικογένεια σου, ακόμη και αυτό είναι το κατοικίδιό σου είναι πολύ στενάχωρο και άσχημο. Αν μάλιστα το κατοικίδιό σου το έχεις αρκετά χρόνια κι έχεις μεγαλώσει μαζί του, τότε ναι, είναι πραγματικά δύσκολο να πεις το τελευταίο «αντίο». Δεν λένε άδικα άλλωστε πως τα σκυλιά είναι σαν τους ανθρώπους, με τα ίδια συναισθήματα. Αν έχεις κατοικίδιο το γνωρίζεις καλά αυτό.

Στην δύσκολη αυτήν θέση, του να αποχαιρετίσει τον σκύλο του, βρέθηκε γνωστό ζευγάρι του Hollywood, το οποίο στις 12 Ιουνίου αποκάλυψε μέσω Instagram, πως το πολυαγαπημένο τους σκυλάκι, η Ira, έφυγε από τη ζωή. Η Nikki Reed και ο Ian Somerhalder, ανέβασαν από μία φωτογραφία στα Instagram account τους, αποχαιρετώντας το αγαπημένο τους γερμανικό ποιμενικό σκυλί.

Δες και αυτό: Γέννησε πριν 10 μήνες και αυτό είναι το κορμί της

«Σήμερα αυτό το όμορφο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή. Ο καρκίνος είχε γεμίσει αυτό το καταπληκτικό κορίτσι και δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος από εμάς. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ πιο απίστευτο ζώο. Μια ψυχή που μιλούσε 1.000 γλώσσες. Παιδί μου, θα μου λείψεις και θα λείψεις και σε όλους όσους σε γνώριζαν»,, ανέφερε ο Ian στο post του και συνέχισε: «Σε ευχαριστώ που με αγάπησες τόσο πολύ. Ξέρω ότι βρίσκεσαι εδώ, η ενέργειά σου είναι εδώ μαζί μας ... Σε είδα να παίζεις με τον Neech σήμερα το πρωί. Σε αγαπώ παιδί μου. Με αγάπη, ο μπαμπάς».

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Η Khloe Kardashian κάνει μπάνιο την True & αυτή είναι η πιο χαριτωμένη φωτογραφία της στο Instagram