Ο Alex Rodriguez ποζάρει αγκαλιά με το γιο της JLo αλλά οι fans της έχουν σοβαρό πρόβλημα με αυτό!

Πατούλια Κατερίνα
Ο Alex Rodriguez ποζάρει αγκαλιά με το γιο της JLo αλλά οι fans της έχουν σοβαρό πρόβλημα με αυτό!

Η οικογενειακή πόζα δεν άρεσε σε όλους!

H πρόσφατη φωτογραφία της Jennifer Lopez αγκαλιά με τα κόρη της ενώ ο αγαπημένος της Alex Rodriguez έχει αγκαλιάσει το γιο της και την μία από τις δύο κόρες του, κέρδισε τις εντυπώσεις στο Instagram.

Τα δίδυμα Emme και Max είναι ήδη 10 ετών και η αλήθεια είναι πως πιο πολύ βλέπουμε να ποζάρει μαζί τους ο αθλητής αγαπημένος της Jlo, παρά ο πατέρας τους Marc Anthony. Εν το μεταξύ, ο Rodriguez έχει κι αυτός δύο κόρες, την 13χρονη Νatasha και την 10χρονη Εlla, η οποία κάνει αρκετή παρέα και με τα δίδυμα παιδιά της Lopez.

Κι ενώ η Jennifer έσπευσε σε συνέντευξή της αυτή την εβδομάδα να εξηγήσει στην εκπομπή "Good Morning America" πως δεν σκοπεύει να αρραβωνιαστεί ακόμα, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος, οι fans της καθόλου δεν ενθουσιάστηκαν με την φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram.

Διάβασε ακόμα: Σπάνια εμφάνιση για την πάλαι ποτέ καλλονή ηθοποιό του Top Gun: Δες την στα 60 της χρόνια!

Ανάμεσα στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του Rodriguez αγκαλιά με το γιο της Jlo, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν tag τον Marc Anthony, ενώ άλλοι σχολίασαν πως δεν βλέπουμε πουθενά στο προφίλ της τραγουδίστριας τον πρώην σύζυγό της. Δες την φωτογραφία παρακάτω!