Η True Thompson έγινε δύο μηνών και είναι πραγματικά υπέροχη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η True Thompson έγινε δύο μηνών και είναι πραγματικά υπέροχη

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η διάσημη μαμά της

Πριν από ακριβώς δύο μήνες η Khloe Kardashian άφηνε πίσω της τις φήμες και τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον σύντροφο της να την έχει απατήσει, μιας κι έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της με τον άτακτο Tristan Thomspon. Σήμερα η κόρη της True, όπως την έχει ονομάσει είναι δύο μηνών και είναι μία γλύκα.

Όσο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ σιγουρευόμαστε πως μοιάζει στον μπαμπά της και αυτό θα το αντιληφθείς και μόνη σου, όποια φωτογραφία της και αν κοιτάξεις. Khloe μας, δεν θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε, αλλά καθόλου δεν σου μοιάζει η μικρούλα. Η μικρή True έκλεισε εχθές δύο μήνες ζωής και η διάσημη μαμά της, φυσικά και δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Δες και αυτό: Η Khloe Kardashian κάνει μπάνιο την True & αυτή είναι η πιο χαριτωμένη φωτογραφία της στο Instagram

Ανέβασε στο προσωπικό της account στο Instagram δύο φωτογραφίες της μικρούλας, στις οποίες πραγματικά δεν χορταίνεις να τη βλέπεις. Ντυμένη στα ροζ και με ένα κορδελάκι στο κεφάλι, αντίστοιχου χρώματος, έκλεψε όλες τις εντυπώσεις και δεν απορούμε γιατί. Στην μία λίγο πιο ευδιάθετη, στην άλλη κάπως κατσουφιασμένη, ένα πράγμα είναι σίγουρο, πως είναι υπέροχη και μία γλύκα. Και πως, από όποια οπτική και να τη δεις θα σου κλέψει την καρδιά.

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε, πως και τα τρία νέα μέλη της οικογένειας Kardashian/Jenner (aka Chicago, Stormi και True) είναι υπέροχα και πανέμορφα, από όλες τις απόψεις.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Το διάσημο ζευγάρι σε μία πολύ σπάνια εμφάνιση