Aντέχεις τόση χαρά; Σου έχουμε το πιο μεγαλειώδες spoiler για το φινάλε του Game of Thrones

Aντέχεις τόση χαρά; Σου έχουμε το πιο μεγαλειώδες spoiler για το φινάλε του Game of Thrones

Aς αρχίσουν οι χοροί

Είναι μακρύς ο δρόμος για το τέλος του Game of Thrones, κάνοντάς μας να αδημονούμε όλο και περισσότερο για το τι τελοσπαάντων θα δούμε. Μπορεί όμως το 2019 να αργεί ακόμα, ωστόσο τα νεάκια που μαθαίνουμε κάθε τόσο, μόνο αδιάφορα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Και τώρα, η Sansa Stark, κατά κόσμον Sophie Turner, κυριολεκτικά μας τρελαίνει, μιας και άθελά της κάνει το πιο major (που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι) spoiler μέχρι σήμερα.

Η όμορφη κοκκινομάλλα, η οποία έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου στις 8 σεζόν της σειράς, αποφάσισε να χτυπήσει τατουάζ… το παρακάτω:

Όπως βλέπουμε, υπάρχει το οικόσημο του Οίκου Stark και από κάτω η φράση: Τhe pack survives. Η φράση, προέρχεται από τα λόγια του αείμνηστου Ned Stark, «the lone wolf dies but the pack survives» δηλαδή «Ο μοναχικός λύκος πεθαίνει αλλά η αγέλη επιβιώνει».

4D372D2B00000578 5843333 image a 14 1528969015457

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεσαι, ο χαμός που ακολούθησε ήταν μεγάλος, μιας και όλοι πιστεύουν ακράδαντα ότι οι εναπομείναντες Starks… τη βγάζουν καθαρή! Λέτε να μας κάνει τέτοιο καλό ο George R. R. Martin;