Ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγινε μπαμπάς και αυτή είναι η πρώτη του φωτογραφία στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγινε μπαμπάς και αυτή είναι η πρώτη του φωτογραφία στο Instagram

Πόσο ευτυχισμένος δείχνει

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε πριν από μερικές ώρες ο Μιχάλης Κουϊνέλης (aka Stavento), αφού η αγαπημένη του Ήβη Αδάμου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Μία γλυκύτατη κορούλα απέκτησε το αγαπημένο ζευγάρι και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Μιχάλης μάλιστα έκανε ήδη την πρώτη ανάρτηση του στο account του στο Instagram, όπου και ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, όπου ευχαριστούσε τον κόσμο για τις όμορφες ευχές. Είναι αλήθεια πως δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά και την συγκίνηση του και αυτό είναι κάτι που μπορείς να δεις κι εσύ στο βλέμμα του στην παρακάτω φωτογραφία.

«Ευχαριστούμε για τις ευχές σας Αλάνια..μέσα απ´ την καρδιά μας.. να μας έχει όλους καλά ο θεός..την αγάπη μας», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας του ο τραγουδιστής.

Δες και αυτό: Μόλις καταλάβαμε πώς είναι πραγματικά το σώμα της Κοκκίνου

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι πλέον ένας γλυκός χαζομπαμπάς και είμαστε σίγουρες, πως δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό, τόσο της αγαπημένης του Ήβης, όσο και της νεογέννητης κορούλας του. Ξέρεις βέβαια πως ανυπομονούμε τρελά για την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας ε;

Σε ποιον από τους δυο λες να μοιάζει περισσότερο;

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Είναι δυνατόν; Δύο εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, αυτός απαθανατίζεται με άλλη