Αυτός ο πασίγνωστος σχεδιαστής, αποκάλεσε «άσχημη» τη Selena Gomez και οι fans της έγιναν έξω φρενών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός ο πασίγνωστος σχεδιαστής, αποκάλεσε «άσχημη» τη Selena Gomez και οι fans της έγιναν έξω φρενών

Και ποιος να τους κατηγορήσει

Καλή η δημοκρατία και η ελευθερία λόγου, αλλά από ένα σημείο και έπειτα, πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πεις κάτι για κάποιον και για να τον κρίνεις γενικά. Βέβαια, είναι γνωστό πως δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις κάποιον που δεν γνωρίζεις, ωστόσο στον κόσμο της showbiz αυτό είναι δυστυχώς αναπόφευκτο.

Και κάπως έτσι η Selena Gomez έγινε αποδέκτης ενός χαρακτηρισμού, χωρίς καν να προκαλέσει. Και η αντίδραση των fan της, ήταν αυτή ακριβώς που φαντάζεσαι. Ο Stefano Gabbana, του γνωστού brand σχολίασε στο Instagram, στο account «The Catwalk Italia Instagram», μία φωτογραφία, στην οποία απεικονιζόταν η Selena Gomez, με 5 διαφορετικά κόκκινα outfits.

Η περιγραφή έλεγε να διαλέξεις ποια είναι η αγαπημένη σου εμφάνιση της τραγουδίστριας και ο σχεδιαστής σχολίασε στα Ιταλικά, κάτι που πάνω κάτω σήμαινε: «Είναι τόσο άσχημη». Φυσικά μόλις είδαν οι ακόλουθοι το σχόλιο αυτό, πέρασαν τον Stefano γενεές 14, σχολιάζοντας του μεταξύ άλλων, πως πρώτα πρέπει να κοιτάζεται στον καθρέφτη και μετά να σχολιάζει. Βλέπεις το online bullying που άσκησε στην 25χρονη τραγουδίστρια, δεν άρεσε σε κανέναν.


https://www.instagram.com/p/Bj5qdJelulu

Και ίσως δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο με την αντίδραση των fans, αφού η φωτογραφία αυτή της Selena, δεν είχε τίποτα το μεμπτό και είναι και γενικά ένα πολύ όμορφο κορίτσι.

Διάβασε και αυτό: Selena κουράγιο: Ακόμη ένα χτύπημα για τη διάσημη τραγουδίστρια