Η Ζέτα Μακρυπούλια, το μωρό και οι άντρες της ζωής της

Η Ζέτα Μακρυπούλια, το μωρό και οι άντρες της ζωής της

Έτοιμη να κάνει οικογένεια η παρουσιάστρια

Όπως ήδη γνωρίζεις εδώ και αρκετά χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται σε σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και περνούν και πολύ καλά μαζί. Μήπως όμως η παρουσιάστρια θέλει κάτι να μας πει, με τα τελευταία stories που ανέβασε στο Instagram account της;

Τι εννοούμε θα σου εξηγήσουμε αμέσως. Εχθές λοιπόν η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε στα stories της κάποια στιγμιότυπα, από την οικογενειακή συγκέντρωση για τα γενέθλια του αδερφού της, και στο ένα από αυτά κρατούσε αγκαλιά το ανιψάκι της. Και όπως καταλαβαίνεις δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει απαρατήρητη αυτή η εικόνα.

Έχοντας στην αγκαλιά της το μωρό, μας έδειξε μία πολύ γλυκιά και τρυφερή πλευρά της και ίσως ένα προμήνυμα πως είναι πια κι εκείνη έτοιμη να γίνει μανούλα; Στην συνέχεια μας σύστησε τον μπαμπά της και τον αδερφό της και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως με τον δεύτερο μοιάζουν πάρα πολύ.

Το like μας ωστόσο, έστω και νοητά, θα το δώσουμε στην φωτογραφία με τα πατουσάκια και στην λεζάντα «I’m in love» που έγραφε το στόρι της.

Δες τις φωτογραφίες της παρακάτω στη gallery.

Διάβασε και αυτό: Survivor 2: Η Ροδάνθη ο «Εξολοθρευτής» αποχώρησε και το Twitter είχε μόνο καλά λόγια να πει