Η Kim Kardashian και πάλι στο στόχαστρο. Τι έκανε και το Twitter την πέρασε γενεές 14;

Η Kim Kardashian και πάλι στο στόχαστρο. Τι έκανε και το Twitter την πέρασε γενεές 14;

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Η Kim Kardashian μας έχει αποδείξει πολλές φορές, πως είναι το απόλυτο fashion και beauty icon παράλληλα, όμως αυτό δεν της βγαίνει πάντα σε καλό. Η reality star είναι εμφανές πως λατρεύει τα ίσια μακριά μαλλιά, όμως όταν ίσιωσε τα μαλλιά της κόρης της North, δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Το Twitter και οι fans της, την έστησαν στον τοίχο για μία ακόμη φορά, σχολιάζοντας την εμμονή της να κάνει στα παιδιά της πράγματα που δεν επιτρέπονται. Η reality star απαθανατίστηκε στη Νέα Υόρκη, παρέα με την 5χρονη κόρη της, και για μία ακόμη φορά, η μικρή τράβηξε τα βλέμματα με την εμφάνιση της.

Δες και αυτό: H Charlize Theron και πάλι ερωτευμένη; Δες τις φωτογραφίες με το νέο της σύντροφο

Και όχι δεν έφταιγε το γεγονός ότι φορούσε κάτι περίεργο, αλλά ότι η διάσημη μαμά της, της είχε ισιώσει τα μαλλιά τόσο πολύ, που φαινόταν να φοράει τρέσες. Όπως καταλαβαίνεις τα σχόλια δεν ήταν και τόσο θετικά και ενθαρρυντικά γι’ αυτήν την εμφάνιση της μικρής.


https://www.instagram.com/p/BkDJJhBjmGz

Πιθανολογούμε βέβαια, πως δεν ίδρωσε και πολύ το αυτάκι της Kim Kardashian από αυτά τα σχόλια, αλλά μικρή σημασία έχει. Ο κόσμος εξέφρασε για μία ακόμη φορά την γνώμη του και αυτή δεν ήταν καλή.

Διάβασε ακόμη: Η απόλυτη σύγκριση: H Kim & η Kylie εμφανίζονται με το ίδιο κολάν & όλοι κολλάνε σε μία λεπτομέρεια