Η Χριστίνα Μπόμπα επέστεψε στον Άγιο Δομίνικο και ο Σάκης Τανιμανίδης την υποδέχτηκε κάπως έτσι

Η Χριστίνα Μπόμπα επέστεψε στον Άγιο Δομίνικο και ο Σάκης Τανιμανίδης την υποδέχτηκε κάπως έτσι

Και της ετοίμασε και πρωινό

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Σίφνο έχει ξεκινήσει, και όλοι ανυπομονούμε γι’ αυτήν τη στιγμή που θα δούμε την μελαχρινή καλλονή μέσα στο λευκό της νυφικό. Μέχρι τότε όμως (1η Σεπτέμβρη παντρεύονται) και επειδή το Survivor αργεί ακόμη κάπως να τελειώσει η Χριστίνα πήρε το αεροπλάνο και πήγε και πάλι στον καλό της.

Δες και αυτό: Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει πώς να γραμμώσουμε το σώμα μας χωρίς κοιλιακούς

Είναι η τρίτη φορά που η σύντροφος του παρουσιαστή, κάνει αυτό το ταξίδι προκειμένου να βρίσκεται κοντά του, κι εκείνος όμως φαίνεται πως εκτιμά την πράξη της αυτή αφού την υποδέχθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο. Μετά από τόσες ώρες ταξίδι, και αφού το κορίτσι του συνήλθε από το jet lag, την ξύπνησε, της έφτιαξε ένα υπέροχο, γευστικό και άκρως υγιεινό πρωινό και μετά πήγαν για kite surf.

Στο μεταξύ ο παρουσιαστής, ανέβασε και μία φωτογραφία τους, στην οποία έγραψε: «Επέστρεψε το κορίτσι μου», με ένα και σημαντικό hashtag «μου έλειψες». Και το βρίσκουμε απόλυτα λογικό. Πάντως στην φωτογραφία είναι και οι δύο υπέροχοι και πολλοί χαμογελαστοί.

Διάβασε και αυτό:

Η Χριστίνα Μπόμπα έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα στο Σάκη Τανιμανίδη