Έτσι γιόρτασαν την ημέρα του πατέρα οι Έλληνες celebrities

Έτσι γιόρτασαν την ημέρα του πατέρα οι Έλληνες celebrities

Όλη η αγάπη και η τρυφερότητα σε ένα post

Λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν και θυμούνται πως μέσα στον Ιούνιο έχουμε μία ακόμη ειδική ημέρα που αφορά αυτόν τον ένα και μοναδικό άντρα της ζωής μας, τον μπαμπά μας. Εκτός από την γιορτή της μητέρας, έχουμε και και την ημέρα του πατέρα και όπως καταλαβαίνεις αξίζει και σε αυτόν ένα μεγάλο «σ ‘αγαπώ», ένα «ευχαριστώ» και γενικά οποιαδήποτε λέξη συ έρθει στο μυαλό μόλις τον αντικρύζεις.

Οι Έλληνες celebrities φυσικά δεν άφησαν αυτήν την ημέρα να περάσει έτσι και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, κάποιες σκέψεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή τους, που ονομάζεται μπαμπάς. Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που έγραψαν ως μπαμπάδες ήδη (βλ. Γιάννης Τσιμιτσέλης) κι ευχήθηκαν τόσο στους άλλους μπαμπάδες, όσο και στους δικούς τους.

Λόγια όμορφα, γλυκά και τρυφερά, που σίγουρα θα σου φαίνονται παράξενα να τα ακούς ή να τα διαβάζεις, από κάποιους τόσους γνωστούς ανθρώπους. Η Δέσποινα Καμπούρη, η Σίσσυ Χρηστίδου, είναι μόνο μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους που έστειλαν μία ευχή στον μπαμπά τους.

Δες στη gallery παρακάτω τις φωτογραφίες των celebrities.

Διάβασε και αυτό: Father’s Day: Η Δούκισσα Νομικού, ευχήθηκε στον σύζυγό της, με την πιο όμορφη φωτογραφία