Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle δεν θα μείνει έγκυος άμεσα

Πατούλια Κατερίνα
Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle δεν θα μείνει έγκυος άμεσα

Εγκυμοσύνη όχι προς το παρόν για τη Δούκισσα του Sussex

Μπορεί η Meghan Markle να φόρεσε ένα ριχτό φόρεμα στον γάμο της ανιψιάς της πριγκίπισσας Diana και να πυροδότησε τις φήμες ότι είναι ήδη έγκυος, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ευσταθεί.

Κι αυτό, γιατί υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος που τα σχέδια απόκτησης παιδιού για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle έχουν αναβληθεί μέχρι το τέλος του φθινοπώρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παλατιού, η πρώτη περιοδεία του Harry με την 36χρονη Meghan ως παντρεμένο ζευγάρι, περιλαμβάνουν επίσκεψη στην Αυστραλία, τα νησιά Φίτζι και την Tonga.

Διάβασε ακόμα: Ο πρίγκιπας Harry θα γίνει κουμπάρος τον Αύγουστο και δεν φαντάζεσαι ποιόν θα παντρέψει!

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Ένωση Ιατρικής Βοήθειας για τους Ταξιδιώτες, τόσο τα Φίτζι όσο και τη Tonga έχουν ταξιδιωτική οδηγία εμβολιασμού εξαιτίας της έξαρσης του ιού Ζίκα που μεταφέρεται μέσω των κουνουπιών.

Στην εν λόγω οδηγία επισημαίνεται πως οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει να αναβάλλουν το ταξίδι στις περιοχές αυτές.

Ο Ζίκα δεν μπορεί να απειλήσει τη ζωή των ανθρώπων, αλλά στην περίοδο της εγκυμοσύνης μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο έμβρυο. Και μιας και ο Harry με την Δούκισσα του Sussex θα ταξιδέψουν στις χώρες αυτές μέσα στο φθινόπωρο, οι ειδικοί πιθανολογούν πως μέχρι το τέλος της περιοδείας, δεν θα υπάρξει εγκυμοσύνη.