Η Νάντια Μπουλέ και η παραδοχή ότι πέρασε δύσκολα όταν βγήκε στην δημοσιότητα η προσωπική της ζωή με τον Γρηγόρη

Η Νάντια Μπουλέ και η παραδοχή ότι πέρασε δύσκολα όταν βγήκε στην δημοσιότητα η προσωπική της ζωή με τον Γρηγόρη

Τώρα που ολοκληρώνεται η τηλεοπτική σεζόν, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να γίνεται ένας απολογισμός της χρονιάς για τα πρόσωπα της showbiz. Η Νάντια Μπουλέ την οποία αγαπάμε πολύ στο Queen.gr μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και παραδέχτηκε πόσο φοβήθηκε με την σχέση της με τον Γρηγόρη όταν εκτέθηκε στα μέσα.

"Τέσσερα χρόνια που ήμουν στο MAD δεν κάναμε τίποτα άλλο πέρα από το τσαλάκωμα και στο πρωινό επίσης". Όχι επιτηδευμένα όμως. Σαν άνθρωπος είμαι έτσι και στη ζωή μου και στο Dancing και στο πρωινό" απάντησε η Νάντια σχετικά με την αμυντική της στάση και όσον αφορά στην τέλεια εικόνα που παρουσιάζει και δείχνει να ενοχλεί. "Εκείνη την περίοδο πριν από περίπου 2 χρόνια ένιωσα μία έντονη ανάγκη να προστατεύσω αυτό που ζούσα. Γιατί αρχικά δεν ήξερα τι ήταν αυτό το πράγμα, ήθελα να το ζήσω και να το καταλάβω και έπειτα να μπορέσω να μιλήσω για αυτό. Οπότε ίσως σε εκείνο το σημείο να είχα αμυντική στάση η οποία είχε όμως είχε να κάνει με το προσωπικό κομμάτι." ανέφερε σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την ξαφνική δημοσιότητα.

Όσον αφορά στο "Dancing with the stars", η ίδια ανέφερε πως είναι ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της και χαίρεται που χορεύει πολλά και διαφορετικά είδη χορού, παρά τις μελανιές που αποκτά στις πρόβες.