Απίστευτο! Ο πατέρας της Meghan Markle αποκάλυψε τα πιο κρυφά μυστικά της κόρης του και του Harry

Πατούλια Κατερίνα
Απίστευτο! Ο πατέρας της Meghan Markle αποκάλυψε τα πιο κρυφά μυστικά της κόρης του και του Harry

 O Thomas Markle είναι και πάλι εδώ!

Ο 73χρονος πατέρας της Meghan Markle, που δεν εμφανίστηκε τελικά στο βασιλικό γάμο της κόρης του για λόγους υγείας, μίλησε για όλα και έβαλε μέχρι και τα κλάματα on air.

Στην αποκλειστική συνέντευξή του ο Thomas Markle αποκάλυψε μυστικά που η Meghan θα ήθελε να μείνουν κρυφά, όπως το πόσο απεγνωσμένη είναι να αποκτήσει παιδιά. Ο 73χρονος τόνισε πως η Meghan δεν είναι ακόμα έγκυος αλλά το μωρό δεν θα αργήσει να έρθει.

Κι όχι μόνο αυτό. Ο Markle τόνισε πως ο πρίγκιπας Harry ζήτησε το χέρι της κόρης του δια τηλεφώνου και ο ίδιος δέχτηκε να δώσει την ευχή του με αυτή την φράση:

«Είσαι gentleman και θέλω να μου υποσχεθείς πως δεν θα σηκώσεις ποτέ χέρι στην κόρη μου», τόνισε ο Markle ο οποίος αποκάλυψε πως μόλις γίνει καλά, θα επισκεφτεί το Λονδίνο και θα γνωρίσει από κοντά την βασιλική οικογένεια.

Όσο για την απόφασή του να μην δώσει το παρόν στο γάμο της κόρης του, ο Markle αποκάλυψε πως έκανε επέμβαση στην καρδιά του, τρεις ημέρες πριν το γάμο ενώ μίλησε και για την στιγμή που η Meghan και ο Harry έμαθαν πως ο πατέρας της νύφης δεν θα δώσει το παρόν σε αυτόν:

«Η Meghan έκλαψε και οι δυο τους, μου είπαν ότι προέχει η υγεία μου. Λυπάμαι που είμαι μια υποσημείωση σε μια πολύ σημαντική ιστορική στιγμή, και δεν ήμουν ο πατέρας που συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία».


Ο Markle αποκάλυψε πως δεν έχει δει την κόρη του ή το γαμπρό του μετά το γάμο ενώ παραδέχτηκε πως είδε την τελετή από την τηλεόραση σε ένα μικρό δωμάτιο ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια και είχε ξεσπάσει σε δάκρυα.

Διάβασε ακόμα: H Kitty Spencer συνεχίζει να κλέβει τη δόξα της Meghan Markle

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του κυρίου Markle στον Piers Morgan, ο 73χρονος μίλησε και για την αντικατάστασή του στο γάμο από τον πρίγκιπα Κάρολο για τον οποίο είπε:

«Ήθελα πολύ να συνοδεύσω την κόρη μου στην εκκλησία. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλο από τον πρίγκιπα Κάρολο στη θέση μου. Ήταν πολύ γοητευτικός και η κόρη μου έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του. Ζήλεψα και ήθελα να είμαι εκεί αλλά ευτυχώς υπήρξε εκείνος δίπλα της. Ίσως ήταν γραφτό μιας και δεν έχει κόρη».

Πάντως σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις του Markle σχετικά με τις πολιτικές πεποιθήσεις του πρίγκιπα Harry.