H Kitty Spencer συνεχίζει να κλέβει τη δόξα της Meghan Markle

H Kitty Spencer συνεχίζει να κλέβει τη δόξα της Meghan Markle

Και το κάνει με έναν «ύπουλο», στυλιστικό τρόπο.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν ήταν γεμάτο γάμους, βαπτίσεις και καλέσματα μόνο για εμάς τους κοινούς θνητούς αλλά και για τους «γαλαζοαίματους». Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex (aka Meghan και Harry) παρευρέθηκαν στον γάμο της ξαδέρφης του, Celia McCorquodale –ανηψίας της μητέρας τους, Πριγκίπισσας Diana- και του καλού της George Woodhouse.

https://www.instagram.com/p/BkKeWo_gSwX/

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα γραφικό εκκλησάκι στο Lincolnshire, λίγο έξω από το Λονδίνο και μπορεί όλοι οι προβολείς αρχικά να έπεσαν πάνω στο νιόπαντρο ζευγάρι και στην Meghan Markle που φορούσε ένα γαλανόλευκο, εμπριμέ, Oscar de la Renta φόρεμα αλλά τη στιγμή που έφτασε στο γάμο η άλλη ανιψιά της Lady Diana και πρώτη ξαδέρφη του Harry και του William, Kitty Spencer, επικράτησε φρενίτιδα ανάμεσα στους φωτογράφους. Η 27χρονη, η οποία ασχολείται και με το modelling, τα τελευταία 3 χρόνια, φόρεσε ένα floral gown με κλειστό λαιμό και φαρδιά, μακριά μανίκια, με μήκος που έφτανε στα μισά της γάμπας της και ήταν δημιουργία του ιταλικού Οίκου μόδας, Dolce&Gabbana.

https://www.instagram.com/p/BkILpvKnqML/

H Κitty έχει διατελέσει μοντέλο του brand οπότε δεν είναι συμπτωματικό το ότι φοράει συνέχεια δημιουργίες τους στις δημόσιες εμφανίσεις της. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Bulgari και ένα καπέλο δια χειρός Philip Treacy. Και αν το ερώτημά σου είναι αν η εμφάνισή της μας άρεσε περισσότερο από αυτήν την Markle η απάντηση είναι «ναι». Χωρίς δεύτερη σκέψη. Βρήκε η Δούκισσα του Sussex κάποια που μπορεί να την ανταγωνιστεί «στα ίσα» σε ενδυματολογικό επίπεδο; H ιστορία θα δείξει και εμείς θα την παρακολουθήσουμε να «γράφεται» με κομμένη την ανάσα.
Δες επίσης: H Aθηνά Οικονομάκου έχει μία στυλιστική εμμονή και εμείς στην αποκαλύπτουμε

https://www.instagram.com/p/BkIFmNpn1cH/