Ζωή ποδήλατο για το Νίκο Παπαδάκη

Ζωή ποδήλατο για το Νίκο Παπαδάκη

Είναι λάτρης της άσκησης και της καλής διατροφής και νομίζω ότι αυτό το γνωρίζει καλά και η διευθύντριά μας, Νίκη Κάρτσωνα που είχε μια άψογη συνεργασία μαζί του τηλεοπτικά στο Life Style.

Ο Νίκος Παπαδάκης λέει «όχι» στο αυτοκίνητο και το καυσαέριο και έχει βάλει στη ζωή του άλλο μέσο για τις μετακινήσεις του, που είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Ο γνωστός παρουσιαστής και πρώην μοντέλο που το τελευταίο διάστημα έχει αποτραβηχτεί από την δημοσιότητα, αποφάσισε να αλλάξει την καθημερινότητά του ή καλύτερα να τη βελτιώσει και έτσι το ποδήλατο είναι πλέον ο αχώριστος φίλος του. «Εδώ και αρκετούς μήνες κινούμαι πάντα με το ποδήλατο. Ο κουμπάρος μου με παρότρυνε, εγώ το δοκίμασα και τελικά κατάλαβα ότι το ποδήλατο μπορεί να αλλάξει τη ζωή μου» δήλωσε στην «Espresso» ο Νίκος Παπαδάκης, εμφανώς ενθουσιασμένος με το νέο του μέσο μεταφοράς. Ο γοητευτικός Νίκος δεν αποκαλύπτει αν είναι μόνος προσωπικά και στις καλοκαιρινές του διακοπές θα ψηφίσει Κρήτη αλλά και Πάρο που συχνά επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια.

αραμένει ένας από τους πολύ γοητευτικούς άνδρες και όπως και ο Σάκης Ρουβάς που σαραντάρισε, αποδεικνύει ότι το πέρασμα του χρόνου λειτουργεί υπέρ του.