Η νέα έξοδος του ζευγαριού, απέδειξε πως ο έρωτας μεταξύ τους είναι πολύ δυνατός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα έξοδος του ζευγαριού, απέδειξε πως ο έρωτας μεταξύ τους είναι πολύ δυνατός

Έχει αρχίσει να μας αρέσει πολύ αυτό το ζευγάρι

Έχουν δεκατρία χρόνια διαφορά και είναι ένα από τα ζευγάρια που φροντίζει να κρατά την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει πολύ καλά, αφού οι εμφανίσεις τους σε δημόσιο χώρο είναι πολύ σπάνιες, και όταν τους απαθανατίζει ο φακός προσπαθούν πάντα να μην εκθέτουν την προσωπική τους ζωή.

Είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει σε τρυφερά τετ-α-τετ, οπότε καταλαβαίνεις πως οι φωτογραφίες αυτές που τους απαθανατίζουν μαζί είναι το λιγότερο συλλεκτικές. Ο Chris Martin και η Dakota Johnson ζουν έναν έρωτα μεγάλο και εμείς κολλάμε σε κάτι πράγματα μικρά (που λέει και το άσμα). Το διάσημο ζευγάρι είναι full in love και παρά την προσπάθεια τους να το κρύψουν, μας δίνουν τις πιο αυθόρμητες και καλύτερες στιγμές τους.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μέσα σε ένα ένα αυτοκίνητο να φεύγουν από το The Little Beach House στο Malibu το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με την ηθοποιό να προσπαθεί να κρυφτεί από τα φλας που προσπαθούσαν να πάρουν ένα πλάνο της. Ο Chris Martin οδηγούσε το αμάξι, αλλά είχε κατεβάσει την ηλιοπροστασία, προκειμένου να κρυφτεί από τον φακό, ενώ η Dakota καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.


https://www.instagram.com/p/BkFv73NA3BZ

Η 28χρονη ηθοποιός ήταν πολύ όμορφη, όπως πάντα άλλωστε, με ένα πολύ φυσικό και απλό make up και τα μαλλιά της να πέφτουν ανέμελα στους ώμους και γύρω από το πρόσωπο της. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη έξοδος για το ζευγάρι, με την πρώτη να γίνεται μόλις δυο μέρες πιο πριν, όπου και εθεάθησαν να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά.

Εμείς πάντως μετά και από αυτές τις φωτό συμπεραίνουμε πως το ζευγάρι αυτό είναι τρελά ερωτευμένο και θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Διάβασε και αυτό: Απίστευτο! Ο πατέρας της Meghan Markle αποκάλυψε τα πιο κρυφά μυστικά της κόρης του και του Harry