Για πρώτη φορά: Το διάσημο ζευγάρι μας δείχνει το πρόσωπο της κόρης του, 4 μήνες μετά τη γέννα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Για πρώτη φορά: Το διάσημο ζευγάρι μας δείχνει το πρόσωπο της κόρης του, 4 μήνες μετά τη γέννα

Και είναι μία κούκλα

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες ακριβώς από τότε που ο γνωστός τραγουδιστής και το διάσημο μοντέλο απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία. Μπορεί να μάθαμε άμεσα το όνομα της και να είδαμε κάποιες φωτογραφίες της (κυρίως πατουσάκια βέβαια), ποτέ ως σήμερα όμως δεν μας είχαν δείξει το προσωπάκι της.

Πλέον όμως και αυτό ανήκει στην ιστορία, αφού μας αποκάλυψαν την κόρη τους, σε μια φωτογραφία, στο Instagram account του μοντέλου. Η Behati Prinsloo και ο Adam Levine, που έγιναν γονείς για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια και είναι πιο ευτυχισμένοι από κάθε άλλη φορά. Η Dusty Rose (21 μηνών) είναι πλέον η μεγάλη αδερφή στην οικογένεια και σίγουρα τα πηγαίνει πολύ καλά, με το νέο μέλος.

Η νεαρή καλλονή ανέβασε την Κυριακή που μας πέρασε, την ημέρα της γιορτής του Πατέρα μία φωτογραφία του frontman των Maroon 5, Adam, να κρατάει στην αγκαλιά του την τεσσάρων μηνών κόρη τους, γράφοντας από κάτω κάποια πολύ τρυφερά λόγια.

«Το πρώτο μου μωρό, κρατά στην αγκαλιά του το δεύτερο μωρό μας. Τα κορίτσια μας είναι πολύ τυχερά που σε φωνάζουν μπαμπά, κι εγώ είμαι πολύ τυχερή που σε έχω σύζυγο και φίλο. Σ’ αγαπάμε. Η ζωή είναι καλύτερη με σένα». Πολύ γλυκό και τρυφερό δεν συμφωνείς; Το διάσημο ζευγάρι, κλείνει τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου στις 19 Ιουλίου.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Ο Κάρολος έδωσε το πιο περίεργο και γλυκό παρατσούκλι στη Meghan Markle