Η Christina Aguilera ποζάρει topless για το νέο της άλμπουμ και δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία μας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Christina Aguilera ποζάρει topless για το νέο της άλμπουμ και δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία μας

Και είναι όμως υπέροχη

Πρόσφατα η Christina Aguilera κυκλοφόρησε το νέο της μουσικό άλμπουμ με τίτλο «Liberation» (aka απελευθέρωση) και δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο και πιο ιδανικό τρόπο να το προμοτάρει, από το να φωτογραφηθεί topless. Η 36χρονη τραγουδίστρια άφησε λίγα πράγματα στη φαντασία μας με αυτήν της την πόζα, δεν έχουμε όμως να της προσάψουμε τίποτα αρνητικό.

Η φωτογράφηση που έκανε, προκειμένου να προωθήσει το νέο της άλμπουμ, δεν θα μπορούσε να συνάδει καλύτερα με τον τίτλο του. Η ξανθιά τραγουδίστρια πόζαρε στον φακό του Milan Zrnic, φορώντας ένα γκρι κοστούμι και αφήνοντας ένα από τα δύο της στήθη ακάλυπτα από το σακάκι που φορούσε. Και ξέρεις κάτι μας άρεσε πολύ, γιατί δεν ήταν καθόλου προκλητική.

Δες και αυτό: H Christina Aguilera φωτογραφίζεται χωρίς make up για γνωστό περιοδικό μόδας

Ήταν όσο απελευθερωμένη χρειαζόταν και μας απέδειξε, πως δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για το σώμα σου όπως και αν είναι αυτό. Και η Christina Aguilera όσο μεγαλώνει, γίνεται ακόμη πιο όμορφη και γοητευτική. Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η δίκη σου άποψη, όμως εμείς τη βρήκαμε πολύ, όμορφη και sexy και σχεδόν καθόλου προκλητική.

Διάβασε και αυτό: Η star κυκλοφορεί με τεράστιο μονόπετρο και όλοι υποθέτουν πως αρραβωνιάστηκε