Ο Johnny Depp και η Penelope Cruz έγιναν κούκλες

Ο Johnny Depp και η Penelope Cruz έγιναν κούκλες

Ναι, φυσικά και είναι δύο πολύ όμορφοι άνθρωποι, αυτή τη φορά όμως μιλάμε κυριολεκτικά.

Είναι γνωστό πως η σειρά ταινιών των «Πειρατών της Καραϊβικής» είναι πλέον μία από τις πιο επιτυχημένες, τόσο εμπορικά όσο και από άποψης απήχησης στο κοινό, στην ιστορία του κινηματογράφου. Προς τιμήν, λοιπόν, του πιο πρόσφατου, τέταρτου μέρους των Πειρατών, «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides», δύο από τις πιο διάσημες εταιρείες παιχνιδιών στον κόσμο αποφάσισαν να δημιουργήσουν παιχνίδια εμπνευσμένα από την ταινία, και ιδιαίτερα από τους πρωταγωνιστές της.

Πρώτη στη σειρά η Mattel, που κυκλοφόρησε δύο κούκλες με τις μορφές του Jack Sparrow και της Angelica, γνωστοί και ως Johnny Depp και Penelope Cruz. Η ομοιότητα τους, μάλιστα, με τους διάσημους ηθοποιούς είναι τέτοια, που είναι πολύ πιθανό να προτιμήσετε να τις βάλετε σε βιτρίνα παρά να αφήσετε τα παιδιά να παίξουν μαζί τους.

Επόμενη η αγαπημένη εταιρεία Lego, η οποία παρουσίασε μια μικρογραφία του πλοίου που «πρωταγωνιστεί» στην ταινία, του «Queen Anne's Revenge», το οποίο περιέχει τις φιγούρες των Jack Sparrow, Angelica και Blackbeard στη lego εκδοχή τους, καθώς και του πληρώματος, ενώ τα κανόνια μπορούν να μετακινηθούν για περισσότερη διασκέδαση.

Οι κούκλες της Mattel στοιχίζουν $35 η κάθε μία, ενώ το πλοίο της Lego με όλους τους πειρατές του, $120.