Αυτή την είδηση για την βάφτιση του πρίγκιπα Louis πρέπει να την μάθεις

Πατούλια Κατερίνα
Αυτή την είδηση για την βάφτιση του πρίγκιπα Louis πρέπει να την μάθεις

Τι έχει συμβεί στο παρεκκλήσι που θα γίνει η βάφτιση;

Μπορεί τελευταία να αναζητούμε τα ίχνη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, μιας και οι επίσημες εμφανίσεις τους έχουν περιοριστεί, όμως το ζεύγος του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge ανακοίνωσε πότε θα βαφτίσει το τρίτο του παιδί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που ήρθε απευθείας από το Παλάτι, ο πέμπτος στη διαδοχή του θρόνου της Βρετανίας, ο λίγων μηνών πρίγκιπας Louis θα βαφτιστεί πιο γρήγορα απ’ ότι νομίζαμε.

Ο πρίγκιπας, που είναι σχεδόν δύο μηνών θα βαφτιστεί στις 9 Ιουλίου στο βασιλικό παρεκκλήσι του St. James στο Λονδίνο, εκεί όπου είχε παραμείνει το σώμα της πριγκίπισσας Diana πριν την κηδεία της το 1997.

Διάβασε ακόμα: Ευαγγελία Αραβανή: Έγινε κουμπάρα!

Κι όχι μόνο. Στο εν λόγω παρεκκλήσι, φημολογείται πως βαπτίστηκε μυστικά τον περασμένο Μάρτιο και η Meghan Markle πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Ο μικρός πρίγκιπας θα βαφτιστεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury.

Να θυμίσουμε πως ο μικρότερος πρίγκιπας δεν έχει εμφανιστεί πουθενά αλλού, παρά μόνο στην έξοδο της μητέρας του Kate από το μαιευτήριο ενώ δεν έδωσε το παρόν ούτε στο γάμο του πρίγκιπα Harry αλλά ούτε και στα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Δες και μια φωτογραφία από το περίφημο παρεκκλήσι παρακάτω