H Khloe μας δείχνει την κοιλιά της μετά τη γέννα και δέχεται ανελέητο κράξιμο

H Khloe μας δείχνει την κοιλιά της μετά τη γέννα και δέχεται ανελέητο κράξιμο

To κράξιμο είναι μάλλον δίκαιο!

Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που η Khloe Kardashian έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο της κόρη της True, καρπό της σχέσης της με τον άσσο του NBA, Tristan Thompson.

Αυτή τη φορά, η Khloe φαίνεται να έχασε την υποστήριξη των fans της στο Instagram, μιας και η πρόσφατη φωτογραφία της δέχτηκε ανελέητο κράξιμο και όχι άδικα.

Η Khloe την οποία ακολουθούν 76 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, πόζαρε δείχνοντας την κοιλιά της μετά τη γέννα και προωθώντας συμπλήρωμα διατροφής που λειτουργεί ως υποκατάστατο γευμάτων.
Αυτό που ενόχλησε κυρίως τους θαυμαστές της μικρότερης Kardashian είναι οι φράσεις που χρησιμοποίησε η Khloe συνδέοντας τα κιλά της εγκυμοσύνης με τα εν λόγω συμπληρώματα:

Διάβασε ακόμα: Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Η σπάνια εμφάνιση τους, που έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού

«Γυμνάζομαι και χρησιμοποιώ τα συμπληρώματα για να αποκτήσω και πάλι την κοιλιά που είχα και πριν. Αφού χρησιμοποιήσω το συμπλήρωμα, νιώθω καλά. Τα κιλά της εγκυμοσύνης δεν είναι αστείο πράγματα, κι αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα συμπληρώματά μου θα τα βρεις με έκπτωση 20%, έγραψε η Khloe», προκαλώντας οργή.

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε η Khloe ήταν κι εκείνα που έλεγαν πως πρέπει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της κι όχι στην επίπεδη κοιλιά της ενώ άλλοι τόνιζαν πως είναι θλιβερή η εικόνα που προωθεί στις νέες μαμάδες.

Δες τη φωτογραφία που δίχασε παρακάτω!