Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Η σπάνια εμφάνιση τους, που έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Η σπάνια εμφάνιση τους, που έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού

Απ' ό,τι φαίνεται η σχέση τους καλά κρατεί

Τον περασμένο Απρίλιο η Khloe Kardashian μονοπώλησε αρκετά το ενδιαφέρον των μέσων και των tabloids και όχι λόγω της γέννησης του πρώτου της παιδιού. Δυστυχώς, ο ερχομός της μικρής True Thompson δεν κατάφερε να επισκιάσει το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει μερικές ημέρες νωρίτερα, που ήθελε τον σύντροφο της να την έχει απατήσει. Πολλοί αμφιταλαντεύτηκαν έκτοτε, για το αν η reality star πρέπει να τον συγχωρήσει ή όχι, μα τελικά η 33χρονη επέλεξε να δει το καλό της κόρης της.

Η Khloe και ο Tristan δεν χώρισαν, παρά τις φήμες που την ήθελαν να φεύγει μακριά του, αντιθέτως εκείνη έμεινε εκεί μαζί του να παλέψει με αυτά τα «φαντάσματα» που την στοίχειωσαν και να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της, πάντα για το καλό της μικρής True. Και απ’ ό,τι φαίνεται τα πάνε αρκετά καλά, αφού όχι μόνο δεν χώρισαν, αλλά εκείνος την ακολούθησε και πίσω στο Los Angeles, όπου επέστρεψε μετά από τρεις μήνες.


https://www.instagram.com/p/BkN1U2ynKoR

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, τους απαθανάτισε σε μία σπάνια έξοδο τους, στο εστιατόριο Nobu στο Malibu. Έπειτα από το δείπνο τους μάλιστα, φήμες αναφέρουν, πως πήγαν σε δύο διαφορετικά clubs στην ευρύτερη περιοχή του Los Angeles. Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η δική σου άποψη, αλλά εμείς πιστεύουμε, πως το διάσημο ζευγάρι έχει ξεπεράσει πια τα προβλήματα του και είναι αρκετά καλά και σίγουρα πολύ αγαπημένο.


https://www.instagram.com/p/BkN1Y9KnYdI

Διάβασε και αυτό: Η True Thompson έγινε δύο μηνών και είναι πραγματικά υπέροχη