Η Kim Kardashian έκανε μία από τις πιο εκκεντρικές της εμφανίσεις

Η Kim Kardashian έκανε μία από τις πιο εκκεντρικές της εμφανίσεις

Στην «Πόλη του φωτός» με τον σύζυγό της

Πριν από περίπου δύο χρόνια η Kim Kardashian έπεσε θύμα ληστείας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Παρίσι, όταν και πήγε με τις αδερφές της να παρακολουθήσει την Εβδομάδα Μόδας στη γαλλική πρωτεύουσα. Από εκείνη την ημέρα και μετά η reality star εξαφανίστηκε από προσώπου γης (aka social media και δημόσιες εμφανίσεις) για τουλάχιστον, μιας και όπως η ίδια ανέφερε αργότερα, είχε τρομοκρατηθεί πολύ.

Τώρα σχεδόν δύο χρόνια μετά την κλοπή, η Kim Kardashian, επιστρέφει στο Παρίσι, παρέα με τον σύζυγό της, Kanye West και κάθισε και στην πρώτη σειρά για την παρουσίαση της αντρικής σειράς του brand Louis Vuitton για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 στην εβδομάδα μόδας.

Δες και αυτό: H 48χρονη Rachel Weisz μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά σε σπάνια εμφάνιση


https://www.instagram.com/p/BkTHGwkh3oW

Η 37χρονη star ήταν για μία ακόμη φορά εκθαμβωτική, αν και αρκετά εκκεντρικά ντυμένη (καθόλου περίεργο για την Kim βέβαια αυτό) και φυσικά όλοι σχολίασαν την επιστροφή της στο Παρίσι. Η εμφάνιση αυτή του ζευγαριού σηματοδότησε και την πρώτη της επίσκεψη εκεί μετά την ληστεία που συνέβη τον Σεπτέμβρη του 2016. Η Kim έδειχνε αρκετά ανανεωμένη και αρκετά συμφιλιωμένη με την ιδέα ότι βρίσκεται και πάλι στην πόλη που βίωσε άσχημες στιγμές.


https://www.instagram.com/p/BkTILcGhDdb


https://www.instagram.com/p/BkTEXOeBrIo

Διάβασε και αυτό: Ο πορνοστάρ και πρώην αγαπημένος της Meghan έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για τη σχέση τους!