Λίγο μετά τις φήμες περί διαζυγίου, η Victoria Beckham «σπάει τη σιωπή της» και μιλάει γι’ αυτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο μετά τις φήμες περί διαζυγίου, η Victoria Beckham «σπάει τη σιωπή της» και μιλάει γι’ αυτό

Και τα λόγια της συγκινούν

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε μία είδηση που ήθελε τη Victoria Beckham και τον David να χωρίζουν. Για την ακρίβεια, μία στοιχηματική εταιρεία συμπεριέλαβε στα ειδικά στοιχήματά της, το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού, κάνοντας τους έξαλλους. Οι εκπρόσωποι των δύο stars βγήκαν και μίλησαν γι’ αυτό, χαρακτηρίζοντας γελοία και προσβλητική τη συγκεκριμένη κίνηση.

Τώρα η σχεδιάστρια και πρώην τραγουδίστρια «έσπασε τη σιωπή της» και μίλησε σχετικά με τις φήμες που την θέλουν να αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο της και αλήθεια τα λόγια της ήταν πολύ συγκινητικά. «Προσπαθώ πολύ πολύ σκληρά. Προσπαθώ όσο πιο σκληρά γίνεται να είμαι η καλύτερη μαμά», ανέφερε αρχικά η Victoria στο Hello.

Δες και αυτό: Η Victoria Beckham κάνει την πρώτη εμφάνισή της, μετά τον σάλο και την διάψευση πως χωρίζει

«Προσπαθώ να είμαι η καλύτερη σύζυγος και ο καλύτερος επαγγελματίας. Όταν φτάνω στο σπίτι προσπαθώ να αφήνω το τηλέφωνο στην άκρη και να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου και με τον David. Έχω την υποστήριξη ενός απίστευτου συζύγου. Είμαστε πραγματικά ίσοι με ό, τι κάνουμε στο σπίτι με τα παιδιά. Όταν είμαι μακριά αυτός είναι που αναλαμβάνει τα θέματα του σχολείου και μαγειρεύει».

Στις 4 Ιουλίου το διάσημο ζευγάρι κλείνει 19 χρόνια έγγαμου βίου και αν μας ρωτάς δεν πιστεύουμε πως θα χωρίσουν ποτέ.

Διάβασε ακόμη: Η Victoria Beckham κάνει την πρώτη εμφάνισή της, μετά τον σάλο και την διάψευση πως χωρίζει