Η Victoria Beckham κάνει την πρώτη εμφάνισή της, μετά τον σάλο και την διάψευση πως χωρίζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Victoria Beckham κάνει την πρώτη εμφάνισή της, μετά τον σάλο και την διάψευση πως χωρίζει

Χωρίς όμως τον σύζυγό της David

Δύο περίπου 24ωρα έχουν περάσει από την ημέρα που κυκλοφόρησε η είδηση, πως γνωστή στοιχηματική εταιρεία ένταξε στην κατηγορία της με τα ειδικά στοιχήματα το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού. Ο εκπρόσωπος της Victoria και του David Beckham, απάντησε εκ μέρους τους, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτήν της εταιρείας για γέλια και ντροπιαστική.

Λίγες ώρες μετά η Victoria έκανε την πρώτη εμφάνιση της στο Λονδίνο, χωρίς τον σύζυγό της, ο οποίος είναι στο Los Angeles και μεταξύ μας δεν την είδαμε και πολύ ευδιάθετη. Μια κάποια σκοτεινή σκιά υπήρχε στο πρόσωπό της και δεν την αδικούμε εδώ που τα λέμε. Δεν είναι και λίγο να σε χωρίζουν με το «έτσι θέλω» έπειτα από 19 χρόνια γάμου, μόνο και μόνο για να αυξήσει τα κέρδη της μία εταιρεία.

Δες και αυτό: Σάλος με το στοίχημα που θέλει τον David και τη Victoria Beckham να χωρίζουν άμεσα

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την στιγμή που έβγαινε από ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Mayfair του Λονδίνου και κάρφωσε το βλέμμα της στους παπαράτσι που την απαθανάτιζαν, όσο εκείνη ετοιμαζόταν να μπει μέσα στο αυτοκίνητο της. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε και αφού το ζευγάρι διέψευσε οποιαδήποτε τέτοια φήμη, η Jo Milloy, εκπρόσωπος επίσης της Victoria, ανέφερε πως η εν λόγω φήμη που οδήγησε σε στοίχημα, ήταν μια ανοησία και δεν είχε καμία βάση.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό:

Η Kim Kardashian μας δείχνει τα παιδιά της, στην πιο χαριτωμένη φωτογραφία της ημέρας