Κανένας χωρισμός! Το διάσημο ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και τα τρυφερά τετ-α-τετ το αποδεικνύουν

Κανένας χωρισμός! Το διάσημο ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και τα τρυφερά τετ-α-τετ το αποδεικνύουν

Τα καυτά φιλιά που αντάλλαξαν πρόδωσαν τον έρωτά τους

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει, από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση που ήθελε την διάσημη ηθοποιό να έχει χωρίσει με τον σύντροφο της, μόλις μετά από δύο μήνες σχέσης. Φήμες ανέφεραν πως οι δυο τους δεν τα βρήκαν (κάτι σαν ασυμφωνία χαρακτήρων σα να λέμε) και κάπως έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν.

Και για να είμαστε ειλικρινείς δεν είχαμε κανέναν απολύτως λόγο να μην πιστέψουμε αυτό το δημοσίευμα, αφού ούτε η ηθοποιός, ούτε ο σύντροφος της επιβεβαίωναν ή διέψευδαν την είδηση. Τώρα όμως σχεδόν έναν μήνα μετά από εκείνη την ημέρα το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται και πάλι μαζί. Και θα μας πεις γιατί αυτό αποτελεί απόδειξη μη χωρισμού; Και θα σου απαντήσουμε ευθύς.

Γιατί η Emma Watson και ο Chord Overstreet απαθανατίστηκαν στις 19 Ιουνίου στο Los Angeles, όπου είχαν βγει για ψώνια και ο φακός τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ. Δεν θα θέλαμε να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά τα τρυφερά φιλιά που αντάλλαξαν δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε έτσι εύκολα. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, δεν υπήρξε ποτέ χωρισμός και μόλις μας το απέδειξαν.


https://www.instagram.com/p/BkVWpJKnNAy

Διάβασε και αυτό: Τα πρώτα λόγια της Eva Longoria για τη γέννηση του γιου της και η αποκάλυψη του ονόματος του

Photo credits: couple of celebs