Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί η Meghan Markle μέσα σε ένα 24ωρο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί η Meghan Markle μέσα σε ένα 24ωρο

Εσύ τι πιστεύεις πως τρώει η Δούκισσα του Sussex;

Πριν η Meghan Markle παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry ήταν ένα κορίτσι (ή μάλλον γυναίκα) σαν όλα τα άλλα. Μία γυναίκα της διπλανής πόρτας, που όσο πρωταγωνιστούσε στο Suits είχε μοιραστεί με το κοινό και τους fans της πολλά πράγματα για την καθημερινή της ζωή και τον εαυτό της. Μέσα από το blog της το The Tig, το οποίο έπαψε να βρίσκεται στον αέρα σχεδόν έναν χρόνο τώρα, μας είχε εκμυστηρευτεί τόσο το εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούσε, όσο και το τι ακριβώς έτρωγε –και πιθανώς τρώει ακόμη- μέσα σε ένα 24ωρο.

Τώρα που είναι πια σύζυγος του Harry και Δούκισσα του Sussex ίσως να έχει κάνει κάποιες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα αυτό, όμως εμείς θα σου το παρουσιάσουμε.

Πρωινό

Όσο δούλευε στο Suits η Meghan συνήθως ξυπνούσε στις 4:15 π.μ. και ξεκινούσε την ημέρα της με ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι. Στη συνέχεια έτρωγε βρώμη με μπανάνες και νέκταρ αγάυης. Ένα πρωινό συστημένο από διατροφολόγο, το οποίο ενίσχυε την ενέργεια της, μείωνε την όρεξη για ζάχαρη και ενεργοποιούσε τον μεταβολισμό της.

Δες και αυτό: Ποιούς βασιλικούς τίτλους δικαιούνται να λάβουν τα παιδιά του Harry και της Meghan;

Μεσημεριανό

Γύρω στο μεσημέρι, η Δούκισσα του Sussex ανεφοδίαζε τον οργανισμό της με μια σαλάτα γεμάτη πρωτεΐνη, όπως το κοτόπουλο ή ο σολομός, ακολουθούμενη από ένα μήλο με βούτυρο αμυγδάλου (το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα της φαγητά) αργότερα το απόγευμα.

Βραδινό

Ένα ιδανικό δείπνο για την Meghan ήταν ένα πιάτο ζυμαρικών με κολοκυθάκια, παρμεζάνα και ένα ποτήρι κρασί. Η ηθοποιός μάλιστα μοιράστηκε επίσης τη σάλτσα ζυμαρικών με τους fans της, η οποία περιλάμβανε σιγομαγειρεμένα κολοκυθάκια -για τέσσερις έως πέντε ώρες-. «Η σάλτσα γίνεται τόσο κρεμώδης, που θα ορκιζόσουν πως περιέχει τόνους βουτύρου και λαδιού, αλλά είναι μόνο κολοκυθάκια, νερό και λίγο βούτυρο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Meghan.

Όσον αφορά στα σνακ, τις μέρες που είχε πολύωρα γυρίσματα έπαιρνε μαζί της αμύγδαλα, πράσινο χυμό ή τον προαναφερθέντα συνδυασμό μήλων και αμυγδάλου. Είναι ενδιαφέρον ότι έβλεπε τον πράσινο χυμό σαν ένα είδος αντικατάστασης του καφέ. Αξίζει επίσης να σου αναφέρουμε, πως η Meghan δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί στις τηγανιτές πατάτες και σε ένα ποτήρι κρασί (ή και στα δύο μαζί).

Διάβασε και αυτό: Η συνταγή της Meghan Markle για smoothie καρύδας με μπαχαρικά που αδυνατίζει!