O Tristan Thompson ποστάρει την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την True και ρίχνει το Instagram

Πατούλια Κατερίνα
O Tristan Thompson ποστάρει την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την True και ρίχνει το Instagram

Ο Tristan αγκαλιά με τα δυο του παιδιά!

Πέρασαν ήδη δύο μήνες από τότε που η Khloe Kardashian έφερε στον κόσμο την κόρη της True εν μέσω σκανδάλου απιστίας του συντρόφου της και άσσου του NBA Τristan Thompson.

Και μπορεί το ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί και η 33χρονη Khloe να μας έχει δείξει αρκετές φορές φωτογραφίες της True, όμως ο Τristan περίμενε μέχρι σήμερα για να ποζάρει αγκαλιά με την πανέμορφη κόρη του.

Κι όχι μόνο! Ο Thompson ποζάρει στο Instagram αγκαλιά και με τα δυο του παιδιά, την True αλλά και τον Prince. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του μπασκετμπολίστα με τον πρωτότοκο γιο του, καρπό της σχέσης του με την Jordan Craig, την οποία παράτησε ούσα εγκυμονούσα για τα μάτια της Khloe. Αργότερα ο Tristan αναγνώρισε το παιδί αλλά η κόντρα τους παρέμεινε μεγάλη.

Σε άλλη φωτογραφία η οποία δεν υπάρχει πια στο προφίλ του Thompson βλέπουμε τα δύο αδέρφια να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται στα μάγουλα, με τον 1 έτους Prince να κλέβει την παράσταση.

Διάβασε ακόμα: Βλέπουμε για πρώτη φορά τον πρωτότοκο γιο του Tristan Thompson και είναι ίδιος με τον μπαμπά του

Η Khloe και ο Tristan φαίνονται να κρατούν τα παιδιά αγκαλιά ενώ η True φορά ένα υπέροχο φορμάκι με φλαμίνγκο και έχει μια απίστευτη μαύρη κορδέλα στα μαλλιά της.

Σε μια τρίτη φωτογραφία ο Thompson μας δείχνει τις δύο χρυσές αλυσίδες που έφτιαξε για να φορά με τα ονόματα της Τrue και του Prince.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery