Πανικός στο Παλάτι: Στα μαχαίρια η Μeghan Markle με την Kate Middleton και δεν φαντάζεσαι το λόγο!

Πατούλια Κατερίνα
Πανικός στο Παλάτι: Στα μαχαίρια η Μeghan Markle με την Kate Middleton και δεν φαντάζεσαι το λόγο!

Τι να λένε γι' αυτό οι δύο πρίγκιπες;

Στα μαχαίρια φαίνεται πως είναι η Meghan Markle με την Kate Middleton και ήδη επικρατεί πανικός στο παλάτι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού In Touch, οι δύο σύζυγοι των πριγκίπων Harry και William κι αυτή τη στιγμή ίσα που μιλάνε.

Όλα ξεκίνησαν μετά τη μονοήμερη εκδρομή της Meghan στο βασιλικό τρένο, στην οποία συνόδευσε τη βασίλισσα Ελισάβετ και δέχτηκε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, δώρο από την βασίλισσα. Αυτή η στενή σχέση της Markle με την Ελιζάβετ εξόργισε την Kate, η οποία δεν άργησε να έρθει σε ρήξη με την πάλαι ποτέ ηθοποιό.

Και δεν είναι μόνο η στενή σχέση με τη βασίλισσα. Ακόμα ένα γεγονός ήταν εκείνο που εξόργισε την Kate, αφού όπως υποστηρίζει το περιοδικό, η Meghan και ο Harry ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο διαμέρισμα Νο1 του Παλατιού, ακριβώς δίπλα από το διαμέρισμα 1Α της οικογένειας του William.

Διάβασε ακόμα: Ποιούς βασιλικούς τίτλους δικαιούνται να λάβουν τα παιδιά του Harry και της Meghan;

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Kate τόνισε πως είναι άδικο να φέρονται όλοι με τέτοια προσοχή στη Μarkle ενώ μόλις η Middleton είδε την δημοφιλία της να φθίνει είπε στη Meghan πως από εδώ και μπρος δεν θα της δώσει καμία συμβουλή για το πρωτόκολλο.

Η Meghan από τη μεριά της, πιστεύει πως δεν έχει κάνει τίποτα λάθος και πως η αναβάθμιση στο νέο διαμέρισμα στο Παλάτι έγινε χωρίς να το ζητήσει η ίδια. Άλλωστε, όπως εξήγησε η δούκισσα του Sussex σε άτομα του περιβάλλοντός της, η ίδια έχει ήδη να αντιμετωπίσει το δικό της οικογενειακό δράμα με τον πατέρα της και δεν θέλει να μπλεχτεί και σε άλλες έριδες.