Η Eva Longoria μας δείχνει για πρώτη φορά τον νεογέννητο γιο της και είναι ένας γλύκας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Eva Longoria μας δείχνει για πρώτη φορά τον νεογέννητο γιο της και είναι ένας γλύκας

Δες την πρώτη φωτογραφία του

Μανούλα για πρώτη φορά στα 43 της χρόνια έγινε η Eva Longoria, σχεδόν δύο χρόνια μετά τον γάμο της με τον Jose Baston. Η γλυκιά ηθοποιός, που τις τελευταίες ημέρες πιστέψαμε πως δεν θα γεννήσει ποτέ επέστρεψε στο σπίτι της με τον γιο της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μετά την πρώτη ανάρτηση της στο Instagram και τα λόγια της για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, η star ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της.

Πριν από αυτό όμως, μας έδειξε τον σκύλο της οικογένειας τον Popeye, τον μεγάλο αδερφό όπως τον χαρακτήρισε, ο οποίος ανυπομονούσε να γνωρίσει τον μικρό Santiago. «Εξακολουθούμε να στέλνουμε τις κουβερτούλες του Santiago στο σπίτι, προκειμένου ο Popeye να τον συνηθίσει από την μυρωδιά και να είναι προετοιμασμένος για την άφιξη του. Κι όπως βλέπετε ο Popeye πήρε ήδη την μία από αυτές στο κρεβάτι του. Πόσο χαριτωμένο», έγραψε στην λεζάντα της η 43χρονη.


https://www.instagram.com/p/BkVTrVZgLfS

Λίγες ώρες αργότερα μας σύστησε τον μικρό Santiago, ο οποίος βρισκόταν στην αγκαλιά του μπαμπά του, Jose Baston, φορώντας ένα πράσινο μπλουζάκι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Μεξικό, με το όνομά του. «Δείτε ποιος είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Μεξικό», έγραψε και πραγματικά είναι ό,τι πιο cute είδαμε σήμερα.

Δες τη φωτογραφία του παρακάτω στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Kit Harington: Δες το γόη του "Game of Thrones" ντυμένο γαμπρό και θαύμασε τη νύφη Rose Leslie!