Παγκόσμια πρώτη: George και Amal Clooney με τα δίδυμα παιδιά τους για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παγκόσμια πρώτη: George και Amal Clooney με τα δίδυμα παιδιά τους για πρώτη φορά

Η πιο όμορφη εμφάνιση τους

Πριν από έναν χρόνο George και Amal Clooney έγιναν γονείς για πρώτη φορά, αφού απέκτησαν δίδυμα παιδάκια (aka Ella και Alexander) σχεδόν τρία χρόνια μετά τον γάμο τους. Το διάσημο ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, ενώ τα παιδάκια τους ολοκλήρωσαν την αγάπη και την ευτυχία τους. Ένα παράπονο είχαμε μόνο έως τώρα, ότι δεν είχαμε δει καμία φωτογραφία των διδύμων.

Πλέον όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν, αφού για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον διάσημο ηθοποιό με την σύζυγό του σε μία σπάνια εμφάνιση τους, παρέα με τα δίδυμα παιδάκια τους. Και πραγματικά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ο 57χρονος ηθοποιός κρατούσε στην αγκαλιά του τον γιο του Alexander, ενώ λίγο πιο πίσω ακολουθούσε η Amal με την μικρή Ella στην δική της αγκαλιά.

Διάβασε ακόμη: Το τρυφερό φιλί του George Clooney και της Amal κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τα δίδυμα που έγιναν ενός έτους στις αρχές του μήνα, έδειχναν πολύ ήρεμα στην αγκαλιά των γονιών τους και απόλαυσαν αυτήν την βόλτα όλοι μαζί. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που είδαμε το διάσημο ζευγάρι σε δημόσια έξοδο με τα δίδυμά του και οι φωτογραφίες μας άρεσαν πολύ. Ο George και η Amal απαθανατίστηκαν με τα παιδιά τους έξω από το ιδιωτικό τους τζετ, όταν και έφτασαν στο αεροδρόμιο της Σαρδινίας στην Ιταλία.


https://www.instagram.com/p/BkPHUQGgXPY

Διάβασε και αυτό: Η Amal Clooney στην πιο κακόγουστη εμφάνισή της ever