Hot n’ sexy: Το νέο διάσημο ζευγάρι του Hollywood σε μία σπάνια εμφάνιση του

Hot n’ sexy: Το νέο διάσημο ζευγάρι του Hollywood σε μία σπάνια εμφάνιση του

Και πολύ μας αρέσουν

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε πως αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από 8 χρόνια έγγαμου βίου. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια σύζυγός του έχουν αποκτήσει μαζί κι έναν γιο, ωστόσο οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιο παραμένουν φιλικές.

Κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου μάθαμε πως ο sexy star έχει μια νέα σύντροφο στην ζωή του, η οποία μάλιστα είναι και 17 χρόνια μικρότερη του. Τότε η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε, ούτε δόθηκε ιδιαίτερη έκταση στο θέμα, μέχρι πριν από λίγες ημέρες τους είδαμε και πάλι μαζί. Όπως λοιπόν πολύ καλά κατάλαβες, οι δύο stars είναι έκτοτε ζευγάρι και μέχρι τώρα το κρατούσαν μυστικό.

Δες και αυτό: Χωρισμός – σοκ στην οικογένεια του David Beckham

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε εκ νέου τον Josh Duhamel και την 28χρονη Eiza Gonzalez το απόγευμα του Σαββάτου να ψωνίζουν στο εμπορικό κέντρο, με την μελαχρινή καλλονή να τον κρατάει αγκαζέ καθ’ όλη την διάρκεια με πολύ τρυφερότητα. Απ’ ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες οι δύο stars ζουν έναν μεγάλο έρωτα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να διαψεύσουμε.


https://www.instagram.com/p/BkYi7WdHXf9

Διάβασε και αυτό: Η Kourtney Kardashian με sexy μπικίνι, είναι ό,τι πιο hot είδαμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Photo credits: couple of celebs