Το διάσημο ζευγάρι εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ και κάπως έτσι επιβεβαίωσε κι επίσημα τη σχέση του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ και κάπως έτσι επιβεβαίωσε κι επίσημα τη σχέση του

Τα καυτά φιλιά είναι η μεγαλύτερη απόδειξη

Ήταν ακόμη Φεβρουάριος όταν είδαμε για πρώτη φορά την νεαρή τραγουδίστρια, παρέα με τον κούκλο και sexy σύντροφο της, να κάνουν διακοπές στο Los Cabos στο Μεξικό. Βέβαια τότε δεν γνωρίζαμε κι επίσημα αν οι δύο stars είναι ζευγάρι, μιας και κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωνε την είδηση.

Πλέον όμως, όχι απλά είμαστε σίγουρες, αλλά πιστεύουμε πως είναι κι ένα από τα πιο sexy και όμορφα ζευγάρια του Hollywood, παρά τα δέκα χρόνια που τους χωρίζουν. Η Camila Cabello και ο σύντροφος της, Matthew Hussey, όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ δένονται και τόσο πιο πολύ επιδεικνύουν τον έρωτα τους.


https://www.instagram.com/p/BkekwotHIud

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης να περπατούν χέρι-χέρι και ο έρωτας ήταν ζωγραφισμένος στα πρόσωπα τους. Το διάσημο ζευγάρι συνοδευόταν από την οικογένεια της νεαρής τραγουδίστριας, η οποία πήγε ως την Ισπανία για μερικές ημέρες διακοπές.


https://www.instagram.com/p/BkekWDPFEZ1

Η Camila και ο Matthew δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί και τα τρυφερά φιλιά που αντάλλαξαν ομολογουμένως δεν μας αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Διάβασε ακόμη: Δεν τον χορταίνουμε! Η νέα φωτογραφία της Eva Longoria με τον γιο της είναι αξιολάτρευτη

Photo credits: camiilanews