Το νέο sexy ζευγάρι του Hollywood έχει δέκα χρόνια διαφορά και είναι super sexy

Το νέο sexy ζευγάρι του Hollywood έχει δέκα χρόνια διαφορά και είναι super sexy

New couple alert;

Και επειδή διανύουμε τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου, ας μιλήσουμε και για το νέο και super sexy ζευγάρι του Hollywood, το οποίο παρά το γεγονός πως έχει δέκα ολόκληρα χρόνια διαφορά μεταξύ τους φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο… και καθόλου ντροπαλό αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που είδαμε.

Οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει τον μεταξύ τους δεσμό, όμως οι φωτογραφίες, τα τρυφερά τετ-α-τετ και το φιλί αποδεικνύουν πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και ας κολλάμε εμείς σε κάτι πράγματα μικρά. Η Camila Cabello αν και μόλις 20 ετών φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα που έψαχνε στα μάτια του Matthew Hussey.

Ο Matthew αν και reality star είναι γνωστός για την στήλη του στο Cosmopolitan, αλλά και για κάποια βιβλία που έχει γράψει, τα οποία μάλιστα έχουν γίνει και best seller. Το νέο ζευγάρι φαίνεται πολύ δεμένο και ερωτευμένο και αυτό μας το απέδειξαν και στις φωτογραφίες, όπου δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται και να περπατούν χέρι χέρι.

rs 634x1024 180209160328 634.1.Camila Cabello Matthew Hussey Mexico PDA.ms.020918

Ο φακός τους απαθανάτισε στο Los Cabos στο Mexico και φαίνεται πως ο έρωτας τους είχε συνεπάρει τόσο που δεν έδωσαν καμία απολύτως σημασία στους παπαράτσι που τους τραβούσαν σε κάθε τους κίνηση. Πιστεύεις κι εσύ πως αυτό το ζευγάρι θα μας απασχολήσει πολύ στην πορεία;

rs 1024x759 180209160331 1024.9.Camila Cabello Matthew Hussey Mexico PDA.ms.020918

Δες φωτογραφίες τους στην gallery παρακάτω!

Διάβασε ακόμη:

Τι κορμί! Η εμφάνιση της 19χρονης στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης που θα συζητηθεί