Δεν τον χορταίνουμε! Η νέα φωτογραφία της Eva Longoria με τον γιο της είναι αξιολάτρευτη

Δεν τον χορταίνουμε! Η νέα φωτογραφία της Eva Longoria με τον γιο της είναι αξιολάτρευτη

Πόσο ευτυχισμένη μαμά!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Eva Longoria που πριν από μία εβδομάδα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον Jose Baston. Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, η όμορφη και διάσημη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μανούλα και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι η ευτυχία της και η χαρά της αυτήν την περίοδο βρίσκεται στα ύψη. Υπήρξαν πολλές φορές μέσα στα χρόνια, δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο, όμως αυτήν τη φορά το όνειρό της έγινε πραγματικότητα.

Η 43χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της παραμονή των Χριστουγέννων και από τότε δεν χορταίναμε να τη βλέπουμε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Πλέον κρατάει στην αγκαλιά της, τον μικρό Santiago και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πριν από μερικές ημέρες μας έδειξε την πρώτη φωτογραφία του μικρούλη, ο οποίος είχε ετοιμαστεί να δει τον αγώνα του Μεξικό για το Mundial και χθες αργά το απόγευμα η star ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία του.

Σε ασπρόμαυρο φόντο και με τα πατουσάκια του μικρούλη σε πρώτο πλάνο, η ηθοποιός σχημάτισε μία –περίπου- καρδιά με το χέρι της παρέα με τον σύζυγό της και μας έδειξε την πιο γλυκιά, όμορφη και τρυφερή οικογενειακή τους φωτογραφία. Και σε ρωτάμε, αν δεν είναι αυτή η πιο όμορφη φωτογραφία της ημέρας, τότε ποια είναι; Η ανάρτηση της αυτή έγινε viral και μέσα σε δύο ώρες είχε συγκεντρώσει, πάνω από 200χιλιάδες likes.

Δες τη στην gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό:

Η Μαρία Λουίζα Βούρου ποζάρει με το μαγιό και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Λάθος: Και κάπως έτσι, η Selena Gomez έχασε τους θαυμαστές της