Λίγες μέρες μετά τον γάμο του, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες μέρες μετά τον γάμο του, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται για πρώτη φορά

Και δείχνει πολύ ευτυχισμένο

Έναν ακόμη βασιλικό γάμο είχαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, έναν μόλις μήνα μετά από αυτόν του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Αυτός ο γάμος βέβαια έχει χαρακτηριστεί ως ο γάμος του βορρά (ίσως έτσι να καταλάβεις για ποιον λέμε) και πραγματοποιήθηκε στην Σκωτία. Μόλις τέσσερις ημέρες μετά την ευτυχισμένη τους αυτή ημέρα οι δύο stars απαθανατίστηκαν για πρώτη φορά κι έδειχναν τρομερά ευτυχισμένοι.

Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και ολοκλήρωσαν έτσι την αγάπη τους. Ο Kit Harrington και η Rose Leslie μπορεί να παντρεύτηκαν το Σάββατο, συνέχισαν όμως την εορταστική ατμόσφαιρα και την επόμενη μέρα, όταν απαθανατίστηκαν στο κάστρο Wardhill να γιορτάζουν τον γάμο τους.


https://www.instagram.com/p/BkdBvtYg3mt

Οι νιόπαντροι δεν μπορούσαν να διώξουν το χαμόγελο από τα χείλη τους, καθώς απολάμβαναν από ένα ποτήρι κρασί στο κάστρο στο Aberdeenshire, το οποίο βρίσκεται στην κατοχή της οικογένειας της Rose. Το διάσημο ζευγάρι ήταν ακόμη πολύ χαρούμενο και ευδιάθετο από τον γάμο του –πόσο τους καταλαβαίνουμε- ενώ δεν άφησε λεπτό ο ένας το χέρι του άλλου.

Διάβασε και αυτό: Kit Harington: Δες το γόη του "Game of Thrones" ντυμένο γαμπρό και θαύμασε τη νύφη Rose Leslie!