Η διάσημη ηθοποιός έκανε πλάκα σε νεκροταφείο και ο κόσμος έγινε έξαλλος στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Η διάσημη ηθοποιός έκανε πλάκα σε νεκροταφείο και ο κόσμος έγινε έξαλλος στο Instagram

Αυτό που η ηθοποιός βρήκε αστείο, ο υπόλοιπος κόσμος το κατέκρινε!

Η διάσημη ηθοποιός δεν μας είχε συνηθίσει με τέτοια ποσταρίσματα στο Instagram, κι όμως με δύο φωτογραφίες της κατάφερε να προκαλέσει την οργή των fans της.


https://www.instagram.com/p/BkeO5FyhECl

Η 40χρονη πάλαι ποτέ star του Grey’s Anatomy βρέθηκε στη διάρκεια ταξιδιού της σε νεκροταφείο του Buffalo στη Νέα Υόρκη μαζί με τον σύζυγό της. Εκεί βρίσκεται ο τάφος του αδερφού της Katherine Heigl που πέθανε σε τροχαίο το 1986 αλλά και των παππούδων της Reinhold και Margaretta Engelhardt.


https://www.instagram.com/p/BkbU7i0hG33

Η Heigl που έγινε διάσημη από το ρόλο της γιατρού Ίζι Στίβενς αποφάσισε να περιφέρεται ανάμεσα στα μνήματα και να βγάζει χιουμοριστικές φωτογραφίες μέσα σε αυτά και αγκαλιά με αγάλματα αγγέλων, ενώ ο σύζυγός της Josh Kelley κάθισε σε ένα μνήμα που έφερε το όνομά του και η ηθοποιός αστειεύτηκε πως αυτό θα είναι το μελλοντικό του σπίτι.

Σύντομα όλο το μακάβριο φωτογραφικό υλικό άρχισε να σχολιάζεται αρνητικά στο Instagram με την Heigl να διαγράφει τις φωτογραφίες και να ανεβάζει δύο βίντεο στα οποία απολογείται.

Διάβασε ακόμα: Hot or Not? Είναι αυτή η πιο σέξι φωτογραφία της Kim Kardashian;

Η ίδια εξήγησε πως κατάλαβε αργά ότι οι φωτογραφίες της είχαν έλλειψη σεβασμού ενώ ανέφερε:

«Είναι δύσκολο για εμένα να επισκεφτώ τους τάφους των αγαπημένων μου προσώπων και προσπάθησα να βάλω λίγο χιούμορ στη στιγμή χωρίς να καταλάβω πόσο κακό έκανα. Απολογούμαι γι’ αυτό και σας ευχαριστώ που θα με συγχωρέσετε».

Δες τις μακάβριες φωτογραφίες και παρακάτω!