Γιώργος Λιάγκας: «Αν θέλει η Ελένη Μενεγάκη να κάνει μαζί μου εκπομπή θα είχε ενδιαφέρον»

Αυτό να δούμε!

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στα MAD Video Music Awards και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον. Ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή Happy Day αποκάλυψε τι γίνεται με το συμβόλαιό του και τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

«Έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 που είναι σε ισχύ και τρέχει για άλλον ένα χρόνο. Είμαι ευχαριστημένος με τη συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, ελπίζω να είναι και το κανάλι. Δεν έχει βρεθεί ακόμα να κάνουμε κάτι την νέα σεζόν. Δεν ξεκινάω τώρα την καριέρα μου για να προτείνω εγώ κάτι στον σταθμό, οι ιθύνοντες ξέρουν τις δυνατότητές μου και τι μπορώ να κάνω. Πρέπει να μου προτείνουν πράγματα, όχι να προτείνω εγώ. Επαγγελματίες είμαστε. Προφανώς υπάρχουν συζητήσεις, αλλά δεν αφήνω καμία συζήτηση να εξελιχθεί σε πρόταση, γιατί σέβομαι το συμβόλαιο που έχω με έναν σταθμό που με έχει τιμήσει και τον έχω τιμήσει με πολλά και σημαντικά πρότζεκτ.»!

Διάβασε ακόμα: Συλλεκτική φωτογραφία: Οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη εμφανίζονται με μαγιό στο Instagram

Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη ο Γιώργος είπε: «Δεν νομίζω η Ελένη να ήθελε να κάνει διακοπές μαζί μου, γιατί την έχω δει στο πλευρό του Ματέο και φαίνεται πραγματικά πολύ ευτυχισμένη! Τώρα αν θέλει να κάνει μαζί μου εκπομπή, αυτό θα είχε ενδιαφέρον, να το συζητήσουμε…».

Δείτε το σχετικό βίντεο!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ