Μια νέα κόντρα μόλις ξεκίνησε; Η νεαρή star διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με τον πρώην της

Μια νέα κόντρα μόλις ξεκίνησε; Η νεαρή star διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με τον πρώην της

Σα να μην υπήρξαν ποτέ ζευγάρι

Τα πιο απίθανα και περίεργα πράγματα φυσικά και θα τα δεις να συμβαίνουν μόνο στον κόσμο του Hollywood, και είναι αλήθεια πως κατά καιρούς έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα, τα οποία δεν τα λες και απόλυτα λογικά και φυσιολογικά. Και κάτι τέτοιο συνέβη και αυτήν τη φορά με τη νεαρή star και τον πρώην σύντροφο της και ίσως να βρισκόμαστε και πριν από μία μεγάλη κόντρα.

Όπως ξέρεις εδώ και κάποιες εβδομάδες η νεαρή star έχει επανασυνδεθεί με τον πρώην της (γνωστό τραγουδιστή) και όπως καταλαβαίνεις οι φωτογραφίες με τον μέχρι πρότινος σύντροφό της δεν είχαν καμία δουλειά να βρίσκονται στο Instagram account της, γι’ αυτό και τις διέγραψε.

Η Hailey Baldwin, που τις τελευταίες εβδομάδες ζει τον απόλυτο έρωτα –ξανά- παρέα με τον Justin Bieber, σύμφωνα με αρκετούς fans της που παρατήρησαν το σκηνικό, διέγραψε ότι φωτογραφίες είχε στο προφίλ της με τον Shawn Mendes. Εκείνος βέβαια εξακολουθεί να έχει ακόμη δικές τους στο δικό του account, όμως η κίνηση της 21χρονης δεν ήταν και τόσο όμορφη.


https://www.instagram.com/p/BkhxnxNgiCr

Πιστεύεις κι εσύ πως θα δημιουργηθεί κάποια κόντρα ή έστω ένταση μετά από αυτήν την κίνηση; Και το λέμε αυτό γιατί μέχρι πριν όλοι πίστευαν, πως η Hailey και ο Shawn πριν από έναν μήνα (στο Met Gala) επισημοποίησαν επιτέλους την μακροχρόνια σχέση τους, κάνοντας μαζί την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί. Τελικά οι δυο stars δεν ήταν τίποτα παραπάνω από απλοί φίλοι, με πάρα πολύ καλές σχέσεις!

Για την ώρα κρατάμε το delete της Hailey και αναμένουμε για την απάντηση του Shawn.

Διάβασε ακόμη: H Chrissy Teigen κάνει μπάνιο μαζί με την κόρη της Luna κι εμείς λιώνουμε!